Woontips en advies

In deze omgeving vind je eigenlijk alles wat je helpt voor, tijdens en vooral ook na de aankoop van je favoriete designproduct. Alle adviezen, tips en stappenplannen die je helpen bij de keuze voor een product, maar vooral ook alle ins en outs om dat specifieke product als nieuw te houden. We hebben deze omgeving opgedeeld in zes thema's: Indeling & Styling, Instructies & Tips, Keuzegids, Onderhoud, Kleuradvies en Alles over verlichting. Kortom, alle ingrediënten die je nodig hebt om design van je dromen te vinden en dat in optimale conditie te houden. Kun je het antwoord op jouw woonvraag niet vinden? Mail dan naar redactie@flinders.nl en we zoeken het graag voor je uit.

Laatste adviesartikelen

 
Heb jij al een House Doctor?
Er zijn een paar merken waar je alles wel van zou willen hebben. Voor Paloma van PS:Blog is designlabel House Doctor er één van. Ontdek hoe dit Deense
Lees meer
 
Zomerse pasteltinten in je interieur
Dit is het interieur van de Franse ontwerpster Caroline Gomez. De witte basis leent zich perfect tot allerlei kleurencombinaties. Maar dit kleurenpalet is toch wel i
Lees meer
 
Kinderkamer ideeën voor meisjes
Kinderkamer ideeën opdoen is altijd leuk en ook handig voor een make-over. Daarom laten we je thema's zien die je kunt toepassen. Speciaal voor meisjes.
Lees meer
 
Soorten lichtbronnen: alle ins en outs
Je kunt verschillende soorten lichtbronnen in een lamp draaien. Wat is nu de juiste lichtbron voor je lamp? We leggen het je uit.
Lees meer
Bezig met laden
volgende resultaten worden ingeladen…
Naar boven