Areaware Alarm Dock mediarek
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

Areaware Alarm Dock mediarek

Omschrijving

Het Areaware Alarm Dock mediarek is ontworpen door Jonas Damon.

Let op: Dit product is tijdelijk in de sale. Dit kan zijn omdat het bijvoorbeeld uit de collectie gaat. Wees er dus snel bij, want de korting duurt niet lang!

Het Areaware Alarm Dock mediarek is geschikt voor de iPhone 3G, 3GS en de iPhone 4, 4S. Voor de iPhone 5 is een nieuwe Alarm Dock op de markt gebracht. Het Alarm Dock mediarek heeft een breedte van 17 centimeter, een diepte van 9 centimeter en een hoogte van 6,5 centimeter. Het mediarek is gemaakt van beukenhout en verkrijgbaar in de kleur zwart. De lol van de Alarm Dock zit 'm deels in de app die je kunt downloaden. Want hiermee krijg je de beschikking over een 'nostalgische' klok. Dus nog even voor de duidelijkheid: het Alarm Dock mediarek bevat geen electronica en dient puur als houder van de iPhone. Maar dan wel een hele mooie!

Zoek je naast het Alarm Dock mediarek van Areaware een ander mediarek van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Areaware. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over het Alarm Dock mediarek, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Over de ontwerpers...

Specificaties

Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Beuken (hout)
Garantie Op producten uit de sale zit geen garantie
Ontwerper Jonas Damon
Merk Areaware
Productsoort (filter) Areaware mediarekken
Herkomst Verenigde Staten

Sfeerafbeeldingen

Areaware Alarm Dock mediarek
Areaware Alarm Dock mediarek

Klantenreviews

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst voor dit product. Wat vindt u dit product? Plaats een beoordeling!

Naar boven