Alessi Alessandro M kurkentrekker
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

  Alessi Alessandro M kurkentrekker

  Omschrijving

  De Alessi Alessandro M corkscrew kurkentrekker is ontworpen door Alessandro Mendini.

   Alessandro M, de lachende kurkentrekker zorgt voor een vrolijke noot in je keuken. Ongetwijfeld dat ze een glimlach op je gezicht tovert wanneer je de fles openmaakt. Op feestjes steelt ze vast de show. Want zeg nou zelf; wie wil er nou niet zo'n mooie dame die de flessen voor je opentrekt? 

  De Alessi Alessandro M kurkentrekker (code AAM23) is ontworpen in 2003 en is gemaakt van kunststof en verchroomd staal. De diameter van de kurkentrekker is 6 cm en de hoogte 21 cm. Deze kurkentrekker is onderdeel van de A di Alessi serie.

  Zoek je naast de Alessandro M corkscrew design kurkentrekker van Alessi een andere kurkentrekker van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Alessi. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Alessandro M corkscrew design kurkentrekker, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

  Over de ontwerpers...

  Specificaties

  Ruimte Alleen geschikt voor binnen
  Materiaal Kunststof, Staal
  Garantie 1 jaar
  Ontwerper Alessandro Mendini
  Merk Alessi
  Productsoort (filter) Alessi kurkentrekkers
  Herkomst Italië

  Sfeerafbeeldingen

  Alessi Alessandro M kurkentrekker
  Alessi Alessandro M kurkentrekker

  Soortgelijke producten

  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven