Alessi Amanita tafellamp
1-2 weken

Speciale actie: Bij besteding boven de € 75,- aan producten van Alessi, ontvangt u tijdelijk de Limited Edition Sarrià schaal t.w.v. € 50,- cadeau. De schaal wordt automatisch toegevoegd in de winkelwagen zolang de voorraad strekt.

 
€ 419
 
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

Alessi Amanita tafellamp

Omschrijving

De Alessi Amanita tafellamp is ontworpen door Fratelli Campana.

De Amanita design tafellamp is gemaakt van rotan en geeft daardoor een genoeglijk licht. Zijn vorm die aan een paddenstoel doet denken, doet daar nog eens een schepje boven op de gezellige uitstraling van deze lamp. De tafellamp is een ontwerp van Fernando en Humberto Campana voor Alessi, die voor dit ontwerp duidelijk geïnspireerd waren door de natuur. De Amanita design tafellamp van Alessi heeft drie lichtstanden, onder aan, boven aan of allebei aan.

Zoek je naast de Amanita design tafellamp van Alessi een andere tafellamp van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Alessi. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Amanita design tafellamp, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

Over de ontwerpers...

Specificaties

Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Hout
Waterdichtheid IP20 (Geen bescherming tegen water)
Lichtrichting Naar boven en beneden
Bediening Aan-/uitschakelaar op snoer
Dimbaar Nee
Lichtbron Meegeleverd
Aanbevolen lichtbron 2 x 20W max. 220V halogeen lichtbron.
Energielabel A
Garantie 1 jaar
Merk Alessi
Productsoort (filter) Alessi lampen, Alessi tafellampen
Herkomst Italië
Ontwerper Fratelli Campana
Afmetingen (h) 60.00 x (Ø) 50.00 cm
Opmerking Materiaal is rotan

Sfeerafbeeldingen

Alessi Amanita tafellamp
Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven