Sorteren op

1-1 van 1 producten

Alessi

Bij Alessi vind je de gebruiksvoorwerpen die in elk huishouden dagelijks worden gebruikt, maar dan net wat bijzonderder. Al sinds 1921 is dit Italiaanse merk in bedrijf en inmiddels een van de meest toonaangevende designfabrikanten. Want dat is hun doel, massaproductie en design samen laten smelten. Ze bedienen het algehele publiek met de fraaiste versies van producten die ze al hun hele leven kennen. Daarmee weten ze keer op keer te verassen. Kunst en industrie komen samen. Ze werken samen met verschillende internationale ontwerpers om de creativiteit hoog te houden. Met deze Bark serie als een van de resultaten. Praktische gebruiksvoorwerpen die van een laag poëzie zijn voorzien en daarom een ereplaats in huis verdienen.

Stijlvol design uit de Alessi Bark serie

Niet alleen de vorm van het staal uit deze serie is geïnspireerd op de natuur. Ook in de vorm van de producten zie je terug dat de ontwerpers veel tijd buiten doorbrengen. Zo is de Bark nest schaal net een nest waarbij vogels in plaats van takjes stukken boomschors hebben gebruikt bij het opbouwen. Zet hem in de keuken en vlieg uit naar de supermarkt om hem vervolgens te vullen met het eten dat je daar hebt gehaald. Met een beetje hulp van het vakmanschap van Alessi hebben deze ontwerpers de bijzondere patronen weten te vangen in de Barknest schaal. Een mooie plek voor al jouw dierbare spulletjes! De producten van de Bark serie passen goed in een moderne, strakke omgeving. Het is juist de combinatie van de natuurlijke inspiratie en het spiegelende, glanzende staal dat deze producten zo bijzonder maakt.

Alessi Bark bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Alessi. Dat betekent dat wij alle producten uit de Alessi Bark serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.