Actie: gratis Barkandle theelichthouder bij € 100+ aan Alessi

Bij besteding van minimaal € 100 aan producten van Alessi krijg je nu de Barkandle theelichthouder t.w.v. € 25 euro cadeau. De actie geldt t/m 31 december.

Alessi design sinds 1921

Het Italiaanse designmerk Alessi maakt al sinds 1921 bijzondere designaccessoires. Dienbladen, kookwekkers en schalen: bij het Italiaanse merk vind je woonaccessoires in alle vormen en maten. Volgens oprichter Giovanni Alessi mogen huishoudelijke artikelen wel degelijk een lust voor het oog zijn. Deze gedachte heeft de afgelopen jaren ervoor gezorgd dat het merk vele designiconen heeft voortgebracht. Sinds Alberto Alessi in 1980 het bedrijf overnam, bracht hij Alessi naar een hoger niveau door samenwerkingen aan te gaan met ontwerpers zoals Philippe Strack, Alessandro Mendini en Eero Aarnio. Alessi is nu een van de meest gerespecteerde designmerken in de wereld voor huishoudproducten. Vanaf 2006 heeft het merk drie verschillende productlijnen. A di Alessi met lager geprijsde artikelen, Alessi met alledaagse en belangrijke producten en Officina Alessi met de meest bijzondere ontwerpen.

Alessi bestek van Italiaanse bodem

De meest luxe besteksets vind je bij het Italiaanse merk Alessi. Neem bijvoorbeeld de Alessi Nuovo Milano bestekset 24 stuks. De serie is ontworpen door Ettore Sottsass. De designer uit Oostenrijk heeft het bestek een ronde en gestroomlijnde afwerking gegeven. Dankzij de ronde vormen ligt het bestek prettig in de hand. Liever een bestekset in huis met een bijzondere twist? Kies dan voor de Alessi Colombina bestekset. Deze serie is gemaakt vanuit de overtuiging dat decoratie wel degelijk een belangrijke plek bemachtigt in design, maar dat het niet té overheersend mag zijn. Met het gouden bestek van Alessi dineer je als een koning! De stijl van de bestekset is strak, modern, minimalistisch en brengt een extra unieke sfeer aan jouw diner. Designers Doriana en Massimiliano Fuksas hebben deze set ontworpen en er een Italiaanse look aan gegeven.

Alessi bestek bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Alessi. Dat betekent dat wij alle Alessi besteksets kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.