Alessi Circus

Ben jij fan van het circus? Dan is de Alessi Circus collectie iets voor jou met producten die speelse en felgekleurde patronen bevatten die kenmerkend zijn voor het circus. In deze collectie vind je producten die een mooie aanvulling vormen voor je keuken, eetkamer en woonkamer. Om wat lekkere nootjes of je lievelingschips te serveren, kan de Alessi Circus schaal je prima van dienst zijn. Je kunt kiezen uit verschillende patronen die beiden op een ander aspect van het circus zijn geïnspireerd. Nadert het einde van de avond? Dan kun je de overige etenswaren opbergen in een van de voorraadpotten zoals de Alessi Circus voorraadpot XL. Het is maar net waar je het voor nodig hebt. Één ding is zeker: het wordt in elk geval stijlvol genieten.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-5 van 5 producten Sorteren op 1-5 van 5 producten Terug naar boven

Alessi: een lust voor het oog

Het Italiaanse designlabel Alessi maakt al sinds 1921 de mooiste designaccessoires. Oprichter Giovanni Alessi was destijds één van de eersten met de mening dat huishoudartikelen wel degelijk móói mogen zijn. Die instelling heeft Alessi in de afgelopen 80 jaar al heel wat designiconen opgeleverd. Sinds Alberto Alessi in 1980 het bedrijf overnam, bracht hij het designlabel naar grote hoogte door samenwerkingen aan te gaan met deze en andere beroemde ontwerpers. Alessi is daardoor vandaag de dag een van ’s werelds meest gerespecteerde designmerken voor huishoudproducten. Sinds 2006 brengt Alessi drie verschillende productlijnen op de markt: A di Alessi (lager geprijsde producten), Alessi (alledaagse en meest belangrijke producten) en Officina Alessi (meest experimentele ontwerpen).

Vrolijke Alessi Circus collectie

Zijn heel toevallig de kleuren zwart, wit, geel en rood jouw lievelingskleuren? Dan zit je helemaal goed! Het zijn stuk voor stuk eyecatchers die een ware aanvulling vormen voor in je interieur. Neem bijvoorbeeld de Alessi Circus wijnkoeler. Zet je favoriete wijn erin, ga lekker op je heerlijke bank zitten en je kunt volop genieten. Om het plaatje compleet te maken, haal je het Alessi Circus voorraadpot medium erbij. De Circus voorraadpotten van Alessi maken deel uit van de Circus lijn met daarin nog drie andere maten voorraadpotten. Gevuld met rijst, pasta, noten of snoepgoed vrolijken deze potten elke keuken op. Dat geldt ook voor de Alessi Circus voorraad trommels. Ze vragen direct je aandacht en dat is ook niet gek. Het prachtige design maakt hem tot een echt hebbeding die zich eigenlijk op elk plekje in je huis prima thuis voelt. Het opvallende design van de trommels is geïnspireerd op de outfits van de circuskarakters die je op de deksel vindt.

Alessi Circus bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Alessi. Dat betekent dat wij elk product uit de Alessi Circus serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Alessi Circus collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.