Alessi fruitschaal

Een Alessi fruitschaal is niet alleen een aanwinst voor je interieur, maar ook voor je gezondheid. Het ontwerp van iedere Alessi fruitschaal is namelijk zo mooi, dat je deze wel op tafel móet zetten. En dan mag een stuk fruit natuurlijk niet ontbreken! De meest bekende Alessi fruitschaal is ongetwijfeld de Alessi Mediterraneo large, geïnspireerd op bloedmooi koraal in verre zeeën. Ook ben je vast wel bekend met de Alessi Blow Up schaal. Een eindeloze hoeveelheid stalen stokjes maken deze Alessi fruitschaal tot een wel heel bijzonder geheel. En wat dacht je van de Alessi Trinity schaal? Dankzij de drie vleugels die trapsgewijs met elkaar verbonden zijn, lijkt deze Alessi fruitschaal altijd in beweging te zijn. Eigenlijk zijn er te veel designs om op te noemen. Welke design fruitmand is jouw favoriet?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-6 van 6 producten Sorteren op 1-6 van 6 producten Terug naar boven

Design accessoires van Alessi

Het Italiaanse merk Alessi maakt al sinds 1921 de mooiste design accessoires en huishoudartikelen. De collectie bestaat onder andere uit fruitschalen, klokken, spiegels en voorraadpotten in alle kleuren en maten. De oprichter van dit bijzondere merk, Giovanni Alessi, was van mening dat huishoudelijke producten wel degelijk een lust voor het oog mogen zijn. Sinds de overname van het bedrijf in 1980 door Alberto Alessi, is het gelijknamige merk uitgegroeid tot een van 's werelds meest gerespecteerde fabrikanten van huishoudproducten. Alberto Alessi bracht het designmerk naar grote hoogte door samenwerkingen aan te gaan met ontwerpers als Alessandro Mendini, Philippe Starck, Eero Aarnio en Emma Silvestris. Sinds 2006 brengt Alessi drie verschillende productlijnen op de markt: A di Alessi, Alessi en Officina Alessi.

Alessi fruitschaal RVS

Een Alessi fruitschaal wordt niet alleen gekenmerkt door een bijzonder ontwerp, maar de namen mogen er ook zijn. Wat dacht je van de Alessi Cactus! fruitschaal? Pas als je deze Alessi fruitschaal van dichtbij bekijkt, zie je dat het net lijkt of er allemaal kleine cactusjes met elkaar verweven zijn. Ook de La Stanza dello Scirocco fruitschaal is gewild. De collectie is geïnspireerd op de abstracte en bewegingsloze atmosfeer tijdens het schuilen voor de storm de "Scirocco". De prachtige schaal is verkrijgbaar in zwart en zilver en doet het bijzonder goed in een modern interieur. De RVS fruitschalen van Alessi laat wederom zien dat de mensen van Alessi bijzonder getalenteerd zijn als het aankomt op het werken met staal. Een sterk staaltje Alessi!

Design fruitschalen van Alessi

Een elegante Alessi fruitschaal, dat is de Alessi Barket schaal small. Met dit ontwerp heeft Michel Boucquillon maar al te goed bewezen dat geometrie zijn interesse heeft. Zo zijn de vorm en de functie in continu en harmonieus dialoog met de natuur. De ronde, vloeiende vorm van de schaal staat in contrast met het, bijna futuristisch ogende, roestvrijstaal. Of je er nu fruit, gebak of bitterballen op presenteert, met deze Alessi fruitschaal steel je gegarandeerd de show. Met de Alessi Girotondo fruitschaal, tot slot, pak je zo groot uit als jij zelf wilt. Ga je voor een kleine, medium of grote variant van deze stalen Alessi fruitschaal? Dankzij zijn compacte uiterlijk en de uitgesneden, vrolijke poppetjes, is dit ontwerp een aanwinst voor iedere keukentafel.

Alessi fruitschalen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Alessi. Dat betekent dat wij elke Alessi fruitschalen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke design fruitschaal en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Alessi fruitschaal, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Alessi heeft naast fruitschalen ook mooie voorraadpotten, fluitketels, waterkokers en citruspersen.