Alessi kurkentrekkers

Kan een Alessi kurkentrekker je feestje nog leuker maken? Absoluut, want de vrolijke kleuren en het speelse ontwerp brengen je direct in een feestelijke stemming. Een Alessi kurkentrekker of wijnopener is in voor een feestje, en is altijd bereid om je een handje te helpen met het openen van een goede fles wijn. Bovendien is een Alessi kurkentrekker een echte blikvanger in je keuken, omdat elke dame of heer tot in de puntjes verzorgd is. Zo ziet de Anna G kurkentrekker chroom eruit alsof ze haar beste feestjurk heeft aangetrokken om tot in de late uurtjes te gaan dansen. Ongetwijfeld dat ze een glimlach op je gezicht tovert wanneer je de fles openmaak. Laat je aansteken door haar enthousiasme en geniet van het glaasje wijn dat ze voor je inschenkt.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

Alessi droomontwerpen

Wie aan Alessi denkt, denkt aan de mooiste design accessoires voor in de keuken, woonkamer en slaapkamer. Alessi maakt al sinds 1921 ontwerpen waar je je fantasie de vrije loop bij kunt laten. Dit komt allemaal door de filosofie van oprichter Giovanni Alessi, die vond dat huishoudelijke producten best een lust voor het oog mogen zijn. Deze opvatting heeft ervoor gezorgd dat er al bijna een eeuw prachtige accessoires met een tijdloos karakter uitgebracht worden. Je kent misschien de Juicy Salif citruspers van ontwerper Philippe Starck wel, een iconisch design dat niet alleen citrusvruchten kan persen maar ook niet misstaat als kunstobject. De producten van Alessi zijn met recht een lust voor het oog.

Fantasierijke Alessi kurkentrekkers

Van een gebrek aan fantasie kun je de architect en ontwerper Alessandro Mendini niet beschuldigen. Zijn ontwerpen zijn kleurrijk en hebben een eigenheid die je niet vaak ziet. Leuk weetje: Mendini heeft naast verschillende gebruiksvoorwerpen ook het Groninger Museum ontworpen. De confetti-achtige bouwelementen die je in dit museum tegenkomt zie je ook in zijn designs: zo heeft de Parrot kurkentrekker een bontgekleurd verendek. Deze Alessi Parrot kelnersmes toont hoe groot de fantasie van designer Mendini is: in het handvat zag hij de vleugels van een papegaai, en in de flesopener de snavel. Dus zoek je een leuk keukenaccessoire met een unieke vormgeving, dan is deze Alessi Parrot kelnersmes een echte must-have.

Meneer en mevrouw kurkentrekker

Je deelt je keuken met meer personen dan je denkt. Want meneer en mevrouw kurkentrekker hebben hun intrek genomen in je keukenlade. Samen zijn deze Alessi kurkentrekkers een geweldig team: Anna G kurkentrekker helpt je bij de rode wijn, en Alessandro M kurkentrekker ontkurkt de witte wijn. En als het zo uitkomt, wisselen ze van taak. Beide gewilde kurkentrekkers zijn in verschillende 'outfits' verkrijgbaar: meneer kleedt zich graag in het blauw of in zomers rood met wit, en mevrouw gaat voor een klassieke zwarte jurk, of voor feestelijk rood of lichtblauw. Welke Alessi wijnopener vind jij het leukst?

Alessi kurkentrekker bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Alessi. Dat betekent dat wij elke Alessi kurkentrekker kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Alessi kurkentrekker en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Alessi kurkentrekker, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.