Naar boven

Alessi tafellampen

Alessi tafellampen zijn een blikvanger voor elke tafel. De verwonderlijke en speelse designs zijn alles behalve standaard. De Alessi tafellampen zijn er in verschillende vormen, kleuren en stijlen. En daarom zit er in deze collectie een tafellamp voor iedereen bij. Van een strakke moderne woonkamer tot een kleurrijke eclectische eetkamer. De Alessi tafellampen zijn zo divers door de verschillende designers die de lampen ontworpen hebben. Kijk bijvoorbeeld naar de Alessi La Stanza dello Scirocco tafellamp. Deze moderne tafellamp lijkt net een kunstobject, dat zo uit een museum is weggelopen. Het ontwerp van Mario Trimarchi is, behalve in stoer roestvrijstaal, ook verkrijgbaar in klassiek wit. Oftewel: tussen de Alessi tafellampen zit er zeker een voor jou bij!

Sorteren op

1-1 van 1 producten

Iconisch Alessi

Het Italiaanse designmerk Alessi produceert al sinds 1921 prachtige designaccessoires. Volgens oprichter Giovanni Alessi mogen huishoudproducten wel degelijk een lust voor het oog zijn. En die instelling heeft de afgelopen 80 jaar ervoor gezorgd dat Alessi vele designiconen heeft geproduceerd. In 1980 nam Alberto Alessi het bedrijf over. Dankzij hem is het designlabel naar grote hoogte gebracht. Dat deed Alberto Alessi door samen te werken met ontwerpers als Alessandro Mendini, Philippe Starck en Eero Aarnio. Het resultaat is dat Alessi nu een van ’s werelds meest gerespecteerde designmerken is in huishoudartikelen. Alessi heeft sinds 2006 drie verschillende productlijnen: A di Alessi (de lager geprijsde artikelen), Alessi (de alledaagse en de belangrijkste artikelen) en Officina Alessi (de meest experimentele ontwerpen).

Artistieke Alessi tafellampen

De Alessi La Stanza dello Scirocco tafellamp heeft naast een modern ook een artistiek design. Uit de  collectie Alessi tafellampen is er nog een lamp die minstens zo artistiek is: de Alessi Amanita tafellamp. De lamp is gemaakt van rotan, maar doet qua design denken aan een paddenstoel. De Alessi Amanita tafellamp is ontworpen door het designlabel Fratelli Campana. Fratelli Campana is duo dat bestaat uit twee broers: Humberto Campana en Fernando Campana. Zij werken al tientallen jaren samen op het gebied van artistieke vormgeving. Het ontwerp van de Alessi Amanita tafellamp is zeker ook speels in de vormgeving. En het mag ook duidelijk zijn dat de paddenstoelvormige lamp geïnspireerd is door de natuur. Alessi tafellampen komen echt in alle soorten en maten!

Vrolijke Alessi tafellampen

De vrolijke Alessi I Love Animals tafellamp LED is een ontwerp van Pier Paolo Pitacco en is een echte blikvanger. Behalve een vrolijke lamp is het ook een leuk object om te zien. De tafellamp bevat LED lampjes die verschillende kleuren uitstralen. Stel ze zelf in, of kies ervoor om een programma af te spelen. Kortom: de Alessi tafellampen zijn aan te passen naar ieders smaak. Daarnaast heeft de collectie Alessi tafellampen nog een hele vrolijke lamp: de Alessi New Beba tafellamp LED. Deze tafellamp is een ontwerp van Miriam Mirri. De New Beba tafellamp van Alessi is een vrolijke lamp voor kinderen. Dit lieve wezentje houdt ’s nachts een oogje in het zeil. Ideaal aan deze Alessi lamp is dat hij te gebruiken is zonder stopcontact. Hij bevat namelijk een oplaadbare accu. Daarnaast werkt de lamp met een LED-lichtbron. Ook nog een energiezuinig kereltje dus. En voor je kinderen waarschijnlijk de favoriet onder de Alessi tafellampen!

Alessi tafellampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Alessi. Dat betekent dat wij alle Alessi tafellampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifieke Alessi tafellampen en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een van de Alessi tafellampen, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.