Actie: gratis Barkandle theelichthouder bij € 100+ aan Alessi

Bij besteding van minimaal € 100 aan producten van Alessi krijg je nu de Barkandle theelichthouder t.w.v. € 25 euro cadeau. De actie geldt t/m 31 december.

Design accessoires van Alessi

Het Italiaanse merk Alessi maakt al sinds 1921 de mooiste design accessoires en huishoudartikelen. De collectie bestaat onder andere uit fruitschalen, klokken, spiegels en voorraadpotten in alle kleuren en maten. De oprichter van dit bijzondere merk, Giovanni Alessi, was van mening dat huishoudelijke producten wel degelijk een lust voor het oog mogen zijn. Sinds de overname van het bedrijf in 1980 door Alberto Alessi, is het gelijknamige merk uitgegroeid tot een van 's werelds meest gerespecteerde fabrikanten van huishoudproducten. Alberto Alessi bracht het designmerk naar grote hoogte door samenwerkingen aan te gaan met ontwerpers als Alessandro Mendini, Eero Aarnio en Emma Silvestris. Zo ook de Alessi voorraadpotten, wat dacht je van een Alessi snoeppot?

Favoriete Alessi voorraadbussen

Als je het over een Alessi voorraadpot hebt, is de Kalisto voorraadpot 1 toch wel de eerste die in je opkomt. Ergens rond 1990 organiseerde Centro Studi Alessi het Memory Containers metaproject: 200 designers onder de 30 die zich bezighielden met het ontwerpen van voedsel-gerelateerde accessoires. De Kalisto 1 voorraadpot is een van de resultaten van dit project. De bijzondere details maken van de Kalisto wat ons betreft een van de meest geslaagde resultaten. Helemaal als je hem combineert met zijn broertjes: de Kalisto 2 en Kalisto 3. Een andere favoriet is de Sotsass voorraadpot S. Deze voorraadpot is gemaakt van glas en heeft een bijzonder kleurrijk deksel gemaakt van beukenhout. De Sotsass is verkrijgbaar in twee formaten en je hebt de keuze uit maar liefs drie kleuren. Welke design voorraadpot is jouw favoriet?

Alessi voorraadpotten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Alessi. Dat betekent dat wij elke Alessi voorraadbussen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Alessi voorraadpot en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Alessi voorraadpot, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Naast een Alessi voorraadpot kun je bij Flinders ook terecht voor een waterkoker, fluitketel en fruitschaal van dit merk.