Sorteren op

1-2 van 2 producten

Alessi: een lust voor het oog

Alessi is een Italiaans designmerk en bestaat al sinds 1921. Alessi is opgericht door Giovanni Alessi en is gespecialiseerd in het ontwerpen van huishoudproducten. Hij vindt dat deze producten een lust voor het oog mogen zijn. De collectie is erg veelzijdig en bestaat onder andere uit waterkokers, peper- en zoutmolens, dienbladen en kookwekkers. Alessi is uitgegroeid tot een wereldberoemd merk die niet meer weg te denken is uit de designbranche. Vanaf 1980 is het bedrijf gaan samenwerken met diverse grote designmerken. Dit was een goede zet. Het heeft er namelijk voor gezorgd dat Alessi nu wereldwijd bekend is. De hedendaagse collectie bestaat uit drie verschillende lijnen zodat de producten voor iedereen toegankelijk zijn. Een goed voorbeeld is het Circus thema van Alessi. Een collectie die bestaat uit producten in verschillende prijsklassen en voorzien is van basis tot experimentele ontwerpen.

Je eigen circus met Alessi en haar wijnkoelers

Ben jij net zoals de designers van Alessi gefascineerd door het circus? Dan weet ik zeker dat wij jou blij kunnen maken met de fantastische, maar bovenal grappige wijnkoelers van Alessi. Je raadt het vast al. De wijnkoelers zijn geïnspireerd op het circus. De rood met witte kleuren in combinatie met gouden details geven deze wijnkoelers het ultieme circuseffect. Naast de leuke uitstraling is een wijnkoeler super praktisch en houdt deze jouw wijntje op die warme zomerse avond lekker koel. De Alessi Circus dubbelwandige wijnkoeler houdt jouw wijn niet alleen koel, maar houdt hem ook op de juiste temperatuur. Houd je minder van het circusthema? Dan is de Alessi Bolly wijnkoeler echt iets voor jou. Deze wijnkoeler is in samenwerking met het beroemde Franse champagnehuis Bollinger van Ay gemaakt om jouw wijntje nog lekkerder te laten smaken.

Alessi wijnkoelers bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Alessi. Dat betekent dat wij alle Alessi wijnkoelers kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.