Sorteren op

1-2 van 2 producten

Alessi

Alessi is een Italiaans bedrijf dat is opgericht in 1921. De oprichter Giovanni Alessi begon met het ontwerpen van de mooiste designproducten. In 1980 is Alessi overgenomen door Alberto Alessi en sindsdien behoort het designmerk tot de top. Van fruitschalen tot klokken en van lampen tot wijnrekken. Het assortiment van Alessi is zeer divers. Giovanni was ervan overtuigd dat huishoudelijke producten niet een standaarddesign hoeven te hebben. Ook huishoudelijke producten mogen een lust voor het oog zijn. De producten van Alessi vallen daarom op en hebben stuk voor stuk een prachtig design. Alberto Alessi bracht het designmerk naar grote hoogte door samenwerkingen aan te gaan met ontwerpers als Alessandro Mendini, Philippe Starck, Eero Aarnio en Emma Silvestris. Sinds 2006 brengt Alessi drie verschillende productlijnen op de markt: A di Alessi, Alessi en Officina Alessi.

Moderne wijnrekken van Alessi

Goede flessen wijn verdienen een plek waar ze vereerd worden. Met een gevuld wijnrek kun je in één oogopslag zien welke wijnen je in huis hebt zonder deze uit het rek te hoeven halen. De design wijnrekken van Alessi geven de flessen de beste plek die ze maar kunnen wensen. Het gewilde Alessi Noè wijnrek is een wijnrek van hoog niveau. De vorm, die aan een omgekeerde druiventros doet denken, kan aangepast worden naar ieders specifieke wensen. De breedte en hoogte van het wijnrek zijn aanpasbaar naar je voorkeuren. Dit model wijnrek is verkrijgbaar in twee variaties: een witte en een zwarte uitvoering. Welk design wijnrek van Alessi heeft jouw voorkeur?

Alessi wijnrekken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Alessi. Dat betekent dat wij alle Alessi wijnrekken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.