AlessiLux

AlessiLux is een design verlichtingsmerk dat tot stand is gekomen door de unieke samenwerking van Alessi en Foreverlamp. Alessi nam het design van de lampen voor haar rekening, en Foreverlamp de productie en distributie. De hele AlessiLux collectie is ontworpen door de jonge ontwerpers Giovanni Anghini Alessi, Gabriele Chiave en Frederic Gooris. De lampen maken gebruik van LED technologie en zijn 80% zuiniger dan de traditionele gloeilampen. De AlessiLux lampen gaan bijna een heel leven mee. De verwachte levensduur is 25 jaar (25.000 lichturen). Maar los van de ecologische redenen om AlessiLux lampen en armaturen te kopen zijn ze ook heel erg mooi en zeer betaalbaar.

Flinders is dealer van

Sorteren op

1-1 van 1 producten

AlessiLux design LED lampen

AlessiLux heeft een complete collectie design lampen. Zo zijn er diverse tafellampen. Allereerst zijn er tafellampen met snoer, zoals de AlessiLux Luminaire Desk White met Abatjour Gold lamp. Sinds 2012 is er een portable tafellamp collectie. De UFO tafellampen zijn er in vier kleuren; UFO oranje, UFO blauw, UFO groen en UFO roze. Daarnaast zijn er AlessiLux wandlampen, zoals de DR Wall White met Flame White lamp en Hanglampen, zoals de DR Ceiling White met Flame silver lamp.

AlessiLux biedt je ook de mogelijkheid losse lampen te kopen. Erg leuk zijn de Vienna LED lampen, zoals de Vienna White/Silver. Alles bij elkaar is de Alessi lampencollectie een unieke en waardevolle toevoeging aan het arsenaal van design verlichting. Welke AlessiLux lamp is jouw favoriet?

Flinders is officieel AlessiLux dealer

Flinders is officieel dealer van AlessiLux. We kunnen alle LED lampen leveren. Ben je op zoek naar een specifieke AlessiLux LED lamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar.

Productsoort
Prijs
>>
<<
    €
Update
Kleur
Naar boven