Kartell Ami Ami stoel
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

  Kartell Ami Ami stoel

  Omschrijving

  De Kartell Ami Ami chair eetkamerstoel is ontworpen door Tokujin Yoshioka.

  Designer Tokujin Yoshioka laat je op zijn Ami Ami chair zitten op traditioneel vlechtwerk. Sterk genoeg om op te staan. Want deze stoel is zoals we gewend zijn van Kartell gemaakt van kunststof. Met deze stoel haal je een combinatie van modern en klassiek in huis. Ook geschikt voor in de tuin.

  De productbeschrijving uit de Kartell catalogus:

  Ami Ami - de naam betekent letterlijk "vlechten" in het Japans - is een stoel die geïnspireerd is op de schering en inslagstructuur van een stof. Designer Tokujin Yoshioka wil hiermee een van de typische stijlkenmerken van zijn cultuur weergeven, het vlechtwerk. De eenvoudige en rechte lijnen staan in contrast met het rijke vlechtwerk op het binnen- en buitenoppervlak, vervaardigd door een complexe industriële techniek die het motief reproduceert met één enkele vorm.

  Ami Ami combineert de Oosterse cultuur met het gebruik van vernieuwende materialen zoals polycarbonaat. Er zijn twee transparante versies - kristal en fumé - en drie ondoorzichtige versies - wit, rood en zwart.

  Zoek je naast de Ami Ami chair eetkamerstoel van Kartell een andere eetkamerstoel van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Kartell. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Ami Ami chair eetkamerstoel, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

  Over de ontwerpers...

  Specificaties

  Stapelbaar tot 4 stoelen
  Materiaal PC (kunststof)
  Garantie 2 jaar
  Herkomst Italië
  Merk Kartell
  Productsoort (filter) Kartell stoelen
  Ontwerper Tokujin Yoshioka
  Opmerking De stoel is tot vier stuks stapelbaar. Deze producten zijn vanaf 2 stuks leverbaar bij Flinders. Het bestellen van een kleiner aantal is helaas niet mogelijk.

  Sfeerafbeeldingen

  Kartell Ami Ami stoel
  Kartell Ami Ami stoel

  Soortgelijke producten

  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven