Naar boven

&tradition Another Rug

De &tradition Another Rug kleden zijn echte blikvangers op je vloer. De sprekende kleuren vloeien in elkaar over, waardoor je blik als vanzelf over het tapijt wordt geleid. Het &tradition Another Rug tapijt 90x140 in Yellow Amber is een handgeweven tapijt dat bestaat uit steeds donkerdere gele stroken. Een beetje als een ondergaande zon. Zo kun je bij ieder &tradition Another Rug tapijt je fantasie de vrije loop laten, en ontdek je steeds iets anders in het kleed. Misschien is dit ook wel de reden dat het merk voor de naam ‘Another Rug’ heeft gekozen: dit tapijt is elke dag weer anders. Geen slechte deal, talloze kleden voor de prijs van één &tradition Another Rug tapijt.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Design van &tradition

Het Deense designmerk &tradition verwijst met haar naam weliswaar naar de traditie, maar is toch een jong label. Het merk werd in 2010 opgericht met als doel een brug te slaan tussen traditie en innovatie. Dit streven zie je terug in alle producten: nieuwe ontwerpen worden uitgevoerd in traditionele materialen, en oude bekende ontwerpen krijgen een nieuw jasje. Door de herkenbare en vernieuwende elementen ontstaat er een collectie met een fijne mix van oud en nieuw. Zo zijn de lampen uit de Copenhagen serie gemaakt van traditioneel metaal, maar gelakt in zachte pastelkleuren van nu. Zoek jij dus een design item dat tegelijkertijd modern en klassiek is? Bekijk dan snel de collectie van &tradition.

Gezichtsbedrog

Tijdens het ontwerpproces van de &tradition Another Rug raakten de ontwerpers van designduo ATWTP (All the way to Paris) gefascineerd door trappen. Als je goed kijkt zie je deze inspiratiebron terug in de tapijten. Het lijkt alsof je via een trap in het kleed een naar een andere ruimte kunt gaan. Dit gezichtsbedrog is het sterkste aanwezig bij het &tradition Another Rug tapijt 170x240 en het grootste Another Rug tapijt 200x300. Het grafische design van deze tapijten is helemaal van nu, maar de techniek is dan weer van oude oorsprong. De &tradition Another Rug kleden zijn namelijk handgemaakt volgens de kilim techniek, een weefproces uit het Midden-Oosten. De Another Rug kleden zijn dus een mooi voorbeeld van de combinatie van oud en nieuw die &tradition hoog in het vaandel heeft staan.

&tradition Another Rug in de hal

De hal is één van die plekken in huis die vaak over het hoofd worden gezien in de styling. Maar om meteen een fijne binnenkomer te maken, is het belangrijk dat je hal verwelkomend is. Met een mooi kleed, zoals het &tradition Another Rug tapijt 90x240 zorg je direct bij binnenkomst voor een warme sfeer. Dit tapijt past perfect in een smallere hal, dankzij de beperkte breedte van 90 centimeter. Welkom thuis!

&tradition Another Rug bij Flinders

Flinders is officieel dealer van &tradition Another Rug tapijten. Dat betekent dat wij elk &tradition Another Rug tapijt kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de &tradition Another Rug collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je &tradition Another Rug tapijt, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.