&Tradition barkrukken

De &Tradition barkrukken combineren klassieke designs met het zitcomfort van nu. Neem bijvoorbeeld de Catch JH16 barkruk van &Tradition: de armen van deze barkruk strekken zich zo naar je uit dat je het gevoel hebt alsof je omarmt wordt. De barkruk is een mix tussen het Scandinavische en traditionele design, wat terug te vinden is door de stalen poten en de mooie bekleding. De comfortabele zitting en luxe bekleding geven puur genot en nodigen je uit om lekker te ontspannen. De &Tradition barkrukken zijn makkelijk te stylen in je huis vanwege het tijdloze design. Het merk staat voor goede kwaliteit, waardoor de producten voor een heel lange tijd meegaan. Het is een investering in design waar je geen spijt van krijgt.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-10 van 10 producten Sorteren op 1-10 van 10 producten Terug naar boven

Design van &Tradition

Het Deense designlabel &Tradition is opgericht in 2010. Het merk vormt een mix van het moderne design van nu met de klassiekere ontwerpen uit de vorige eeuw. De focus ligt op de combinatie van ambacht en design en dit proberen ze beschikbaar te stellen voor het grote publiek. Neem bijvoorbeeld de Pavilion AV7 barkruk van &Tradition. Een stabiele barkruk waar je van op aan kunt met een mooi design. De barkruk is ontworpen door Anderssen & Voll en is zo ontworpen waardoor hij geschikt is voor meerdere ruimtes in je woning en lekker praktisch is. De barkruk is in drie kleuren beschikbaar. Ga je liever voor een wat meer moderne uitstraling, dan is de zwarte versie erg mooi. Als je liever een traditionele look gaat, is de naturel kleur misschien wel wat je zoekt.

&Tradition barkrukken keep you in place

De barkrukken van &Tradition zorgen ervoor dat je niet meer op wilt staan. Het zitcomfort is zo goed dat je verlangt om plaats te nemen op de kruk en er tegenop gaat zien om op te staan. Een erg populaire barkruk van &Tradition is de In Between barkruk. Het fijne aan deze barkruk is dat het design eenvoudig is, maar wel erg mooi. Ook hier is de combinatie van ambacht en design goed terug te vinden en komen de normen van &Tradition aan bod. Om de barkruk nog een final touch te geven, kun je naast de variaties in kleur en hoogte ook kiezen voor een comfortabel zitkussen. Zo kun je de kruk helemaal naar je eigen smaak samenstellen.

&Tradition barkrukken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van &Tradition barkrukken. Dat betekent dat wij alle &Tradition barkrukken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product van &Tradition, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.