&Tradition bijzettafels

De &Tradition bijzettafels zijn een bijzondere aanwinst voor je interieur. De tafels zijn opgebouwd uit verschillende geometrische vormen die bovenop elkaar gestapeld zijn. Het leuke is dat je de volgorde van de onderdelen helemaal zelf kunt bepalen. De JH8 Palette bijzettafel bestaat bijvoorbeeld uit drie losse vormen die elk een eigen kleur en vorm hebben. Wanneer het tijd is voor iets nieuws in huis, kun je de &Tradition bijzettafels gewoonweg in een andere volgorde in elkaar zetten. Je raakt dus nooit uitgekeken op &Tradition bijzettafels. Laat je fantasie de vrije loop en experimenteer met vorm en kleur.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-14 van 14 producten Sorteren op 1-14 van 14 producten Terug naar boven

&Tradition designproducten

In 2010 startte een nieuw Scandinavisch merk op de designmarkt: het Deense &tradition. Dit label zoekt in elk product het verband tussen de traditie en modern design. Denk aan oude ontwerpen met nieuwe stoffen, of nieuwe voorwerpen met een retro-look. Zo stamt het ontwerp van de Mayor sofa uit 1939, wat je terugziet in de klassieke vormgeving. Dit ontwerp is echter pas jaren later uitgebracht voor het publiek, toen het door &tradition werd ontdekt. Zij hebben de sofa uitgebracht in verschillende moderne kleuren en stoffen. Ook de &tradition bijzettafels zijn een knipoog naar het verleden, want ze zijn geïnspireerd op het kinderspeelgoed uit je jeugd. De &tradition bijzettafels zullen je dus zeker jong houden.

Marmeren &Tradition designproducten

Wat krijg je als je kinderspeelgoed uitvergroot en uit marmer vervaardigt? De &Tradition Shuffle Table bijzettafel, met een diameter van 45 centimeter en een hoogte van 69 centimeter. Deze bijzettafel is gebaseerd op een ringenpiramide voor kinderen: verschillende gekleurde ringen van afnemend formaat die je in de juiste volgorde op elkaar stapelt. Bij de &Tradition bijzettafels stapel je ook verschillende vormen op elkaar, om zo een unieke en gepersonaliseerde bijzettafel samen te stellen. De zes losse onderdelen van de bijzettafel zijn gemaakt van hout, MDF en marmer. De mogelijkheden zijn eindeloos: plaats je het tafelblad bovenop, of juist laag bij de grond? Stapel je de onderdelen in willekeurige volgorde of juist van groot naar klein? Jij bepaalt! Zolang je het doel van de &Tradition bijzettafels maar voor ogen houdt: alles draait om plezier.

&Tradition bijzettafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van &Tradition bijzettafels. Dat betekent dat wij alle &Tradition bijzettafels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de &Tradition bijzettafels reeks en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je &Tradition bijzettafel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.