&Tradition bureaulampen

De &Tradition bureaulampen laten jouw woning ultiem stralen, buiten dat ze zelf ook stralen. De sierlijke lampen creëren rust. Ideaal voor op je bureau en wel op een minimalistische wijze. Functioneel met een luxe uitstraling, daar gaan we voor. De &Tradition Bellevue bureaulamp is een geschikt model. De krachtige maar toch subtiele lamp is een plaatje om naar de kijken. De bureaulamp verlicht de kamer op een bijzondere manier. Zo komt de ruimte goed tot zijn recht en kan je zelf lekker te werk gaan. Laat je verrassen door de stijlvolle opties van alle &Tradition bureaulampen. Heb jij al een favoriet?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Design van &Tradition

Het Deense merk &Tradition ontwerpt de mooiste creaties. Voor prachtige designverlichting en designmeubels ben je bij dit merk aan het juiste adres. Het is een klassiek maar toch jong merk. Het doel van &Tradition is om een verband te leggen tussen ambacht en design. Hun producten weerspiegelen dit. Ook laten ze de Scandinavische invloeden graag terugkomen. De natuur is belangrijk en de ruwe materialen die daarbij horen staan centraal. Dit alles resulteert steeds weer in design van topkwaliteit. De Copenhagen SC15 bureaulamp LED is hier een voorbeeld van. Het design is geïnspireerd op de traditionele lampen van de haven in Kopenhagen, maar dan wel in een nieuw jasje gestoken. De ambacht is goed terug te zien. De bureaulamp is een geliefd exemplaar. Lastig om je ogen vanaf te houden, niet waar?

Sierlijke &Tradition bureaulampen

&Tradition heeft op het gebied van verlichting veel kennis. Ze begrijpen wat de mensen willen en passen dit toe in hun creaties. Dat de kwaliteit van &Tradition goed is, is allang bekend. De uitstraling is ook tiptop in orde. Het merk gaat door tot ze precies hebben wat ze willen en dat zorgt voor hun grote succes. Niet gek dat ze tot de top behoren. Kijk eens naar de Tripod HM9 bureaulamp. De eis van deze &Tradition bureaulamp was: het moet de tafellamp der tafellampen worden. Dit is &Tradition gelukt. De bureaulamp voelt zich thuis op kantoor en in je woning. Hij past in alle ruimtes door het simplistische en universele design. Zeker een aanwinst voor je interieur!

&Tradition bureaulampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van &Tradition. Dat betekent dat wij alle &Tradition bureaulampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product van &Tradition, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.