&tradition Collect

Zelden zie je een designcollectie die zo uitgebreid is als de Collect serie van &tradition. In deze collectie vind je bloempotten van beton, prachtig servies, kandelaren en vazen. De items in deze collectie van &tradition zijn trouwens niet alleen veelzijdig qua soort, maar ook qua stijl. Hoewel alle producten heel goed met elkaar te combineren zijn, verschillen ze toch ook erg van elkaar en hebben ze allemaal een unieke stijl. Dit is dan ook precies wat de Collect collectie zo bijzonder maakt! Je zou er bijna het ‘spaar ze allemaal’ gevoel van krijgen… Zou daar de naam van de producten vandaan komen? Wie weet! Wij bij Flinders zijn in ieder geval helemaal weg van deze collectie.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-36 van 45 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 45 producten Terug naar boven

&tradition: klassiek en modern

Het prachtige Deense designlabel &tradition is al een tijdje onder ons. In 2010 werd het opgericht. Als we kijken naar de producten en de collecties die het merk lanceert, zien we meteen dat ze bij &tradition veel waarde hechten aan een paar belangrijke pijlers. De eerste is traditioneel design. Veel van hun designs zijn gebaseerd op traditionele klassiekers die ze vervolgens in een nieuw jasje steken. Zo wordt het beste van wat al bestond gecombineerd met de beste nieuwe technieken en materialen. Best of both worlds dus, zou je kunnen zeggen! Als we kijken naar de Collect serie van &tradition zien we dit dan ook duidelijk terug. De items zijn in de basis goed uitgewerkt en vervullen hun functie, maar zorgen er ook voor dat je interieur nog nooit zo stijlvol heeft geoogd. Wat wil je nog meer?

&tradition Collect

Één van de mooiste elementen van de &tradition Collect serie is dat er voor het creëren van de items veel gebruik is gemaakt van natuurlijke materialen. Zo zien we schitterend gepolijst steen in bijvoorbeeld de Collect SC70 bloempot of een ander bloempot uit de collectie, zoals de Collect SC69 bloempot. Liever iets eleganter materiaal? Ook dan zit je goed in deze serie. Kijk bijvoorbeeld naar de Collect SC59 kandelaar, die niet alleen een mooie slanke vorm heeft maar ook gemaakt is van één van de meest klassieke materiaalsoorten die er zijn: messing. Dus… hadden we al gezegd hoe veelzijdig de Collect serie van &tradition is? Zodra je een blik werpt op de producten zul je meteen zien wat we bedoelen!

&tradition Collect bij Flinders

Flinders is officieel dealer van &tradition. Dat betekent dat wij elke &tradition Collect lamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de &tradition Collect collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je &tradition Collect lamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.