Little Petra van &Tradition

In de Little Petra serie van &Tradition vind je alle ingrediënten voor de ideale zithoek. De Little Petra serie bestaat uit sofa’s, fauteuils en een poef die door de beroemde Deense architect Viggo Boesen ontworpen zijn. De serie is vernoemd naar de schoonmoeder van Boesen waar hij veel van hield en bewondering voor had. Zij was zacht, ontspannen en zorgde er altijd voor dat je warm onthaald werd. Prachtige eigenschappen die Boesen naar deze meubels heeft weten te vertalen. De serie is stevig, vrij laag, compact en natuurlijk erg zacht. Ideaal voor in kleinere woonruimtes maar ook voor in openbare ruimtes. Want laten we eerlijk wezen, iedereen verdiend zo’n fijn en warm onthaal.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-7 van 7 producten Sorteren op 1-7 van 7 producten Terug naar boven

&Tradition

Het Deense &Tradition brak door met een bijzondere lampenserie. Een uitbreiding van de collectie kon natuurlijk niet op zich laten wachten en ze breidden al gauw uit. In 2012 werden sofa’s, stoelen, krukken en tafels aan het assortiment toegevoegd en in 2014 kwam hier ook vloerkleden bij. &Tradition streeft ernaar te blijven innoveren zonder haar Scandinavische wortels uit het oog te verliezen. Het doel is dan ook om een brug te slaan tussen ambacht en design. Respect voor de natuur, haar ruwe materialen en ambacht spelen hier een grote rol in en staan dan ook centraal bij het ontwerpen. Dit zie je ook terug in de Little Petra serie van &Tradition.

Een aangename aanwinst

De Little Petra fauteuil is het ultieme voorbeeld van Viggo Boesen’s ontwerpfilosofie. Boesen was gefascineerd door vloeiende, organische vormen die het lichaam omarmen. De Little Petra fauteuil is daar natuurlijk het ultieme voorbeeld van. Sinds haar introductie in 1938 op de Copenhagen Cabinetmaker’s Guild Exhibition ontvangt de fauteuil veel lof. De fauteuil werd in New York en Berlijn tentoongesteld en zorgden er samen met de prijswinnende FOX lounge stoel uit 1936 voor dat Boesen een prominente rol kreeg binnen het Deense Design. Al gauw volgden de Little Petra Sofa en de Little Petra poef. Het drietal vormt samen een zachte, comfortabele, misschien wel ideale, zithoek en is daarmee een aanwinst voor in iedere ruimte.

Little Petra van &Tradition bij Flinders

Flinders is officieel dealer van &Tradition. Dat betekent dat wij alle producten uit de Little Petra serie van &Tradition kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van &Tradition en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij &Tradition. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw producten van &Tradition veilig en vertrouwd online bestelt.