&Tradition spiegels

De &Tradition spiegels stralen niet alleen zelf, maar laten jou ook extra stralen. Spiegels zijn een belangrijk element om in huis te hebben. Elke ochtend wil je toch wel even kijken hoe je voor de dag komt. Bij &Tradition weten ze wat de wensen zijn en hoe ze die waar kunnen maken. De &Tradition Sillon SH7 spiegel 190cm is een grote spiegel: perfect voor in de gang, boven de openhaard of in je kledingkast. Een spiegel laat een ruimte ook altijd groter lijken. Ideaal voor degenen die een wat kleiner huis bezitten. Al nieuwsgierig welke &Tradition spiegels er nog meer zijn? Laat je dan vooral verrassen door deze stijlvolle opties.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-8 van 8 producten Sorteren op 1-8 van 8 producten Terug naar boven

Design van &Tradition

In 2010 is het Deense designlabel &Tradition opgericht. Het klassieke maar toch jonge merk ontwerpt innovatieve meubels, verlichting en woonaccessoires. In elk product zie je de Scandinavische invloeden terugkomen. De roots van het merk vergeten ze duidelijk niet. Bij &Tradition combineren ze ambacht met design in een nieuwe moderne uitvoering. Hierdoor ontstaat een spannende mix van stijlen. De elegante ronde &Tradition Amore spiegel SC56 70 is een mooi voorbeeld daarvan. De bronskleurige spiegel heeft een frame van gepolijst messing. De spiegel is mooi om op te hangen of ergens neer te zetten. Een geliefd exemplaar waar we maar moeilijk onze ogen vanaf kunnen houden.

Stijlvolle &Tradition spiegels

De naam van de &Tradition spiegelcollectie verklapt het idee achter het merk al een beetje. Amore betekent liefde en ze hebben hier niet zomaar voor gekozen. De ontwerpers Signe en Peter hebben de collectie spiegels van &Tradition ontworpen. Ze wilden niet alleen dat jij de spiegel mooi zou vinden, maar ook dat je jezelf mooi vindt. Dat je in de spiegel kijkt en je blij bent met wie je bent. Hier gaat het namelijk ook om in het leven: trots zijn op jezelf. Neem bijvoorbeeld de &Tradition Amore spiegel SC50 190x60. Deze spiegel is ontworpen om aan de wanden van het SAS Royal Hotel in Kopenhagen te hangen. De spiegel is ontworpen door Space Copenhagen, het hotel door Arne Jacobsen. Een speels en modern effect dat weinig moeite kost om voor elkaar te krijgen. Wie wilt dat nou niet?

&Tradition spiegels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van &Tradition. Dat betekent dat wij alle &Tradition spiegels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product van &Tradition, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.