Naar boven

&Tradition tapijten: anders dan andere

De tapijten uit de Another Rug collectie zijn de eerste tapijten die &tradition in productie heeft genomen. Vanwaar dan deze naam. Er is namelijk nog geen ander tapijt. Of misschien doelen ze wel op de verschillende maten die ze hebben. Dit zijn namelijk de afmetingen 90x140, 90x240, 170x240 en de grootste van het stel is 200x300 centimeter. De diepe kleuren en het abstracte patroon geven dezetapijten een moderne twist. Het trapvormige patroon zorgt ook voor structuur in het verder solide kleed. Ondertussen ben je dankzij de Kelim-weeftechniek verzekerd van kwaliteit en zachtheid. Kortom, dit is niet zomaar een tapijt.

Schitterende tapijten

Na de Another Rug collectie kwam &tradition met de The Moor Rug tapijten collectie. Deze tapijten stelen de show, want alle tapijten hebben namelijk een subtiele glinstering aan het oppervlak. Deze serie heeft twee rechthoekige versies: The Moor Rug tapijt 170x240 en The Moor Rug tapijt 200x300. Daarnaast is er de eigenwijze achthoek variant in twee maten, de The Moor Rug tapijt 240x240 en de The Moor Rug tapijt 300x300.

andTradition tapijten: laagste prijsgarantie

Flinders is official dealer van alle tapijten van &Tradition. Wij hebben veel op voorraad en kunnen in de regel snel leveren. Daarnaast proberen wij je altijd de laagste prijs te bieden! Ben je op zoek naar een specifiek tapijt en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar. Flinders voert het BeCommerce kwaliteitslabel. Hiermee ben je verzekerd van veilig en vertrouwd online winkelen.