&Tradition tapijten

Met de &Tradition tapijten gaat het Deense designlabel een nieuwe richting in. Het is voor het eerst dat ze met tapijten komen. Het ontwerp hebben ze overgelaten aan de Deense studio All The Way To Paris (ATWTP). Ook voor hen is het de eerste keer dat ze met tapijten werken. Met het Another Rug tapijt 170x240 combineren ze traditionele Kelim-technieken met moderne patronen en sterke kleuren. Zo hebben deze traditionele tapijten toch een eigentijds karakter. Bij het ontwerpen werd gefocust op de vormen, kleuren en texturen. Heb jij al een mooi exemplaar op het oog?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.2
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-10 van 10 producten Sorteren op 1-10 van 10 producten Terug naar boven

&Tradition tapijten: anders dan andere

De tapijten uit de Another Rug collectie zijn de eerste tapijten die &Tradition in productie heeft genomen. Vanwaar dan deze naam. Na de Another Rug collectie kwam &Tradition met de The Moor Rug tapijten collectie. De &tradition The Moor Rug serie is een collectie vol schitterende tapijten. Letterlijk. Alle tapijten hebben namelijk een subtiele glinstering aan het oppervlak. De &tradition The Moor Rug serie belichaamt de vormen en texturen van edelstenen. Deze serie heeft twee rechthoekige versies: The Moor Rug tapijt 170x240 en The Moor Rug tapijt 200x300. Daarnaast is er de eigenwijze achthoek variant in twee maten, de The Moor Rug tapijt 240x240 en de The Moor Rug tapijt 300x300.

&Tradition tapijten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van &Tradition. Dat betekent dat wij alle &Tradition tapijten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van &Tradition en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij &Tradition. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product van &Tradition veilig en vertrouwd online bestelt.