&Tradition wandlampen

Voor een unieke wandlamp zit je goed bij de collectie &Tradition wandlampen. Dit zijn namelijk stuk voor stuk echte eyecatchers en bovendien ook nog eens heel handig, want &Tradition wandlampen nemen nauwelijks ruimte in. Ideaal dus als je een grote lichtbehoefte en een kleine ruimte hebt! De &Tradition Bellevue wandlamp is dan geknipt voor jou. Deze chique wandlamp stelt zich bescheiden op met de lampenkap die het licht op een stijlvolle manier afschermt. De Bellevue is dan ook één van de meest populaire &Tradition wandlampen. Hij is verkrijgbaar als mat zwarte wandlamp, maar ook als vloerlamp en tafellamp. Het gelakte aluminium zorgt voor een subtiele glans die je interieur altijd doet oplichten, of je de lamp nu aan hebt of niet.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

Design van &Tradition

Het Deense designmerk &Tradition verwijst met haar naam weliswaar naar de traditie, maar is toch een jong label. Het merk werd in 2010 opgericht met als doel een brug te slaan tussen traditie en innovatie. Dit streven zie je terug in alle producten: nieuwe ontwerpen worden uitgevoerd in traditionele materialen, en oude bekende ontwerpen krijgen een nieuw jasje. Door de herkenbare en vernieuwende elementen ontstaat er een collectie met een fijne mix van oud en nieuw. Denk aan de &Tradition wandlampen, die op unieke wijze modern en klassiek met elkaar combineren. Klassieke vormen maar een strakke vormgeving, dat is wat je vindt in deze collectie! Zoek jij dus een design item dat tegelijkertijd modern en klassiek is? Bekijk dan snel de collectie van &Tradition.

Het woud van &Tradition wandlampen

Onder de &Tradition wandlampen bevindt zich ook een wel heel bijzonder exemplaar: de Journey SHY2 wandlamp . De Journey SHY2 wandlamp LED van &tradition bestaat uit een lichtgevende bol die rust in een rechthoekige basis. Door de bol doet de Journey wandlamp denken aan de maan die tevoorschijn komt aan de horizon. Doordat alle draden zijn verborgen in de basis, heeft de Journey SHY2 wandlamp een pure en zuivere uitstraling. Bovendien kun je gemakkelijk meerdere van deze &Tradition wandlampen met elkaar combineren en zo een compleet kunstwerk aan de muur creëren.

&Tradition wandlampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van &Tradition. Dat betekent dat wij alle &Tradition wandlampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar &Tradition wandlampen en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met de &Tradition wandlampen, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.