Betalen

Veilig betalen

Op Flinders.be kun je eenvoudig winkelen en veilig betalen. We werken samen met Buckaroo en gebruiken een beveiligde SSL verbinding waarmee alle privacygevoelige gegevens versleuteld worden verzonden. Bovendien is Flinders lid van BeCommerce en voeren wij het BeCommerce label.

Betaalmethodes

Betalen in Flinders Winkel

  • Betalen met PIN (bankpas of creditcard)

Betalen in de Flinders webshop

  • Bancontact/Mister Cash (online bankieren): Met Bancontact/Mister Cash kun je een bestelling direct afrekenen als je in het bezit bent van een Belgische bankrekening en aangesloten bij Bancontact/Mister Cash.  De betaling wordt direct uitgevoerd.
  • Pay Pal: Ben je houder van een PayPal-account, dan kun je direct online betalingen doen naar onze PayPal-account. Je betaling wordt online geautoriseerd, zodat je direct weet of de betaling wel of niet is goedgekeurd.
  • eMaestro: Betalingen met eMaestro verwerken we binnen een beveiligde verbinding waarbij eMaestro je gegevens (onherkenbaar) codeert. eMaestro betalingen worden direct geregistreerd zodat wij ook direct kunnen overgaan tot het verwerken van de bestelling.
  • Betalen met creditcard (Visa, Mastercard en American Express): Om te betalen met Visa, Mastercard of AMEX vul je het creditcardnummer, de vervaldatum van de creditcard en de CID/CVC code in. Deze laatste code staat op de achterkant van je creditcard en bevat drie cijfers. Hou je creditcard dus bij de hand.
  • Bankoverschrijving: Als je geen gebruik kunt maken van Banconbtact/Mister Cash of je bestelling liever op een later tijdstip betaalt kun je het bedrag via de website van je bank overschrijven. Vermeld het ordernummer van je bestelling bij de betaling. Let op: pas als de betaling bij ons binnen is, verwerken wij de bestelling.
  • Achteraf betalen met AfterPay (tot € 1.500): Betaal je liever achteraf? Ook dat is mogelijk bij Flinders. Wij werken samen met AfterPay. Je ontvangt eerst het product en daarna krijg je 14 dagen de tijd om te betalen. Om te kunnen betalen ontvang je na levering van AfterPay een factuur. Dit kan tot twee weken duren. Om de betaling te voltooien, betaal je de factuur aan AfterPay (en niet aan Flinders). De maximale orderwaarde voor AfterPay is € 1.500. Is het orderbedrag hoger dan € 1.500 euro en wil je achteraf betalen? Neem dan even contact op met onze afdeling Klantadvies via 020 – 30 30 630 (iedere werkdag van 09:00 tot 22:00 uur en in het weekend van 9:00 tot 18:00 uur). Boven dit bedrag wordt AfterPay als betaaloptie namelijk niet getoond tijdens het bestelproces. Voor meer informatie over AfterPay kun je hier terecht. 

Betalen vanuit het buitenland

Ook vanuit het buitenland kun je bij Flinders bestellen. Kies dan bij betaalwijze voor de optie ‘Bankoverschrijving’. Je ontvangt een mail van onze betaalpartner Buckaroo. Volg de instructies uit deze mail en voor je het weet ben je in het bezit van dat prachtige Flinders product.

Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Onze afdeling Klantadvies helpt je graag verder. We zijn bereikbaar via info@flinders.be en 03 80 83 705 (iedere werkdag van 09:00 tot 22:00 uur en in het weekend van 9:00 tot 18:00 uur).

Cadeaubon inwisselen

De code op de coupon kun je gebruiken op de pagina van het Winkelmandje onder 'Waardecoupon'. De korting verrekenen we direct met het totaalbedrag. Je kunt het bedrag van een cadeaubon verspreiden over meerdere bestellingen.