Over ons

Flinders is een winkel waar je meer dan 25.000 designproducten ontdekt die passen bij jouw interieur. Of je nu op zoek bent naar betaalbare woonaccessoires, unieke designverlichting of de perfecte eetkamerstoelen; je vindt het in de collectie van Flinders. Het is onze ambitie om design voor iedereen bereikbaar te maken. Dit doen we door te informeren, design te laten beleven en waar nodig een helpende hand te bieden.

Designmeubels kopen bij Flinders

Flinders heeft een woonwinkel in Zaandam, een webshop, een online advies- en inspiratiemodule en twee Flinders Cafés in Hilversum en Groningen. Maar we hebben nog veel meer te bieden! 

  • Flinders Winkel Zaandam: In de showroom van 500m2 kun je een groot aantal designproducten bekijken, testen en direct aanschaffen. De winkel is dagelijks open van 10:00 tot 18:00 uur en vind je op de Affuitenhal 10.
  • Flinders magazijn: Het state-of-the-art magazijn heeft een oppervlakte van maar liefst 6.000 m2 en bevindt zich aan de Westhavenweg 53-3 in Amsterdam en is iedere werkdag van 08:00 tot 19:00 uur en in het weekend van 10:00 tot 17:30 uur geopend.
  • Webshop: Een inspirerende en gebruiksvriendelijke webwinkel waar je eenvoudig het juiste designproduct vindt dat past bij jouw smaak en budget.
  • Flinders Cafés: Het gehele interieur van de Flinders Cafés in Groningen en Hilversum is te koop. Bovendien kun je hier gezond en lekker eten.
  • Online platformen: Flinders producten zijn verkrijgbaar via de belangrijkste online nationale en internationale platformen: Bol.com en Amazon.
  • Flinders Klantadvies: Flinders is 7 dagen per week telefonisch en per e-mail (iedere werkdag van 09:00 tot 22:00 uur en in het weekend van 9:00 tot 18:00 uur) bereikbaar voor advies en ondersteuning bij online aankopen.
  • Flinders advies aan huis: Interieuradviseurs komen bij de mensen thuis voor advies op maat.

Meer dan 150 designlabels

Flinders heeft meer dan 150 designlabels in de collectie. Bij Flinders vind je designmeubelen, moderne verlichting en woonaccessoires van Nederlandse, Scandinavische en Italiaanse designmerken, maar ook van labels uit Japan, Groot-Brittannië en Zwitserland. Denk bijvoorbeeld aan Hay, Muuto, Normann Copenhagen, Artemide, Foscarini, Flos, Tom Dixon, Vitra, Secto Design en Moooi. Flinders is officieel dealer van deze merken. Daarmee bieden we de service en garantie die je mag verwachten van de woonspeciaalzaak. Bovendien kun je bij ons álle producten van deze merken bestellen. 

Maar... wat is dan design?

Daar zijn de meningen nog steeds over verdeeld. Het woord 'design' heeft soms iets elitairs en ontoegankelijks. Maar voor ons is een designproduct een artikel dat je elke dag een beetje blij maakt. Wat designproducten verbindt is dat er over deze producten vaak net iets langer is nagedacht. De oplage is relatief beperkt en de gebruikte materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Bovendien heeft een designproduct vaak een tijdloos uiterlijk. En dat komt mooi uit, want design heeft een aanzienlijk langere levensduur dan meubels van de bouwmarkt.

Flinders voor bedrijven en instellingen

Flinders heeft naast de fysieke winkel en webshops, ook een projectafdeling. Omdat wij kunnen putten uit meer dan 150.000 designproducten bij onze leveranciers, zijn wij de aangewezen partij voor kantoorinrichting en projectinrichting. Flinders adviseert bedrijven en openbare instellingen over de inrichting van de ruimte, het te kiezen meubilair en een praktische indeling. Ook kunnen wij voorzien in hoge kortingen op designmeubels als bureaustoelen, werktafels en verlichting.