Arco Arc bank
4-6 weken
 
€ 3.124
 
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

Arco Arc bank

Omschrijving

De Arc bank is verkrijgbaar in een romp van eikenfineer en bovenzijde van massief eiken. Daarnaast is hij voorzien van leren handgrepen. De Arc van Arco is ontworpen door Bertjan Pot.

Een bank is een bank is de Arc design bank. Bertjan Pot ontwierp voor Arco een waar meesterstuk. Je zou er bijna niet op gaan zitten, maar doe dat vooral wel. De bank lijkt op een boot. Je kunt dan ook spreken van een echte romp, gemaakt van eikenfineer. De bovenkant is van massief eiken. Aan de Arc design bank van Arco zitten leren handgrepen. Zo kun je de bank nog eens overstag laten gaan. 

Zoek je naast de Arc design bank van Arco een andere bank van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Arco. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Arc design bank, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

Over de ontwerpers...

Specificaties

Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Eiken (hout)
Garantie 1 jaar
Herkomst Nederland
Merk Arco
Productsoort (filter) Arco banken
Ontwerper Bertjan Pot
Afmetingen (b) 212 x (d) 45 x (h) 44 cm

Sfeerafbeeldingen

Arco Arc bank
Arco Arc bank
Arco Arc bank
Arco Arc bank
Arco Arc bank
Arco Arc bank
Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven