Naar boven

ArchitectMade en de tand des tijds

Het Deense designmerk ArchitectMade heeft tijdloosheid hoog in het vaandel staan. Dit betekent dat ieder ontwerp van ArchitectMade niet alleen over twintig jaar nog steeds leuk is om naar te kijken, maar ook de ‘tand des tijds’ doorstaat. De enige manier waarop dit lukt, is door één van de strengste kwaliteitscontroles ooit uit te voeren. Geen enkel product van ArchitectMade gaat dan ook de deur uit zonder dat zij het hebben gecontroleerd op imperfecties en oneffenheden. En om ervoor te zorgen dat ieder product gelijk is, wordt al het materiaal met de hand geselecteerd. Voldoet een blokje hout niet aan de eisen? Dan is ArchitectMade bikkelhard: weg ermee. Zo zorgt dit Deense designmerk voor producten die niet alleen generaties lang ‘in’ blijven, maar ook generaties lang mee kunnen gaan.

Woondecoratie met een verhaal

De collectie van ArchitectMade is niet alleen ontworpen door Deense designers, maar ook grotendeels geïnspireerd op verhalen en gebeurtenissen die belangrijk zijn (geweest) voor Denemarken. Neem de ArchitectMade Duck woondecoratie en de Duckling woondecoratie: het ontwerp voor deze teakhouten eenden is gebaseerd op die keer dat een politieman het verkeer in de wijk Frederiksberg liet stoppen om een eendenfamilie veilig te laten oversteken. En wat dacht je van de handgemaakte ArchitectMade Optimist woondecoratie versus de Pessimist woondecoratie? Hun verschillen in expressie geven uitstekend weer hoe het zit met de ‘balans van het leven’. Nog zo’n wijze levensles krijg je van de ArchitectMade Strit woondecoratie, die met zijn flexibele ledematen ons eraan herinnert dat je dingen ook vanuit een ander perspectief kunt bekijken. Wauw! De Bird en Discus zijn ook collecties die je niet mag missen.

ArchitectMade bij Flinders

Flinders is officieel dealer van ArchitectMade. Dat betekent dat wij alle producten van ArchitectMade kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van ArchitectMade en staat dit niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij ArchitectMade. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt.

Flinders klanten beoordelen de producten van ArchitectMade gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 2 beoordelingen.