Naar boven

ArchitectMade design

Het Deense designmerk ArchitectMade zet haar ontwerpers graag in de spotlights en dat is ook niet zo gek als je het ons vraagt. Alle producten van ArchitectMade getuigen van een flinke dosis creativiteit bij de bedenker. Leuk om te weten: elk stukje hout wordt door ArchitectMade met de hand geselecteerd. Tijdloosheid staat hoog in het vaandel bij alle woondecoratie die zij maken. Om dit te realiseren worden de strengste kwaliteitscontroles uitgevoerd. Zo zorgt dit designlabel ervoor dat de producten generaties lang leuk blijven en generaties lang mee kunnen gaan. Puur genieten! En achter alle woondecoratie die zij maken zit een verhaal of gebeurtenis die belangrijk zijn geweest voor Denemarken.

Speelse ArchitectMade Bird woondecoratie

Met woondecoratie geef je je huis vaak toch wat extra sfeer en karakter mee. Om dit voor elkaar te krijgen, kunnen een aantal mooie objecten het al een stuk gezelliger en misschien ook wel persoonlijker maken. Weet je wie daar ook een steentje aan bijdraagt? De kleinste uit de familie: de ArchitectMade Bird woondecoratie small. Het maakt niet uit welk beeldje je uiteindelijk kiest, want de beeldjes kun je op beide kanten laten staan om een mannetje of vrouwtje te creëren. Hij is maar 7,5 centimeter hoog, niet voor niets klein van stuk dus. Een vriendje of vriendinnetje van deze vogel is toch wel de ArchitectMade Bird woondecoratie chubby. Een eenvoudig uiterlijk en strakke lijnen, maar toch zijn ze zo mooi en sfeervol! Een gemiddelde vogel voelt zich prima thuis in de buitenlucht. Deze vogels zijn dan toch net wat anders. Zij gaan graag voor een heerlijk warm ‘thuis’.

ArchitectMade Bird bij Flinders

Flinders is officieel dealer van ArchitectMade. Dat betekent dat wij elk product uit de ArchitectMade Bird serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de ArchitectMade Bird collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de ArchitectMade Bird serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

ArchitectMade
Filters
Subcategorie
Productsoort
Prijs
>>
<<
   
Update
Kleur
Materiaal
Ontwerper
Op voorraad