Naar boven

Deens design: ArchitectMade

Het Deense ArchitectMade is niet zomaar een designlabel. Elk van de ontwerpen laat zien dat tijdloosheid een belangrijk aspect is binnen het ontwerpersteam van ArchitectMade. Dit merk zet alle ontwerpers graag in de spotlight en de ontwerpen worden dan ook niet voor niets gemaakt door de meest gewaardeerde architecten allertijden. De combinatie van de precisie van een architect en de visie van een kunstenaar maakt deze woondecoratie tot een genot om naar te kijken. De ontwerpen laten in elk geval zien dat de producten van dit merk zijn bedacht door creatieve ontwerpers. Elk product is uniek doordat elk stukje hout met de hand wordt geselecteerd. Voor elk van de producten worden de strengste kwaliteitscontroles uitgevoerd. Uiteindelijk zijn de producten door hun tijdloosheid generaties lang leuk en mooi. Ken je het unieke verhaal achter elk van deze ontwerpen al?

Prachtige ArchitectMade Discus vogels

Ontwerper Hans Bølling werd geïnspireerd door de papegaai die hem uiteindelijk bij de Discus vogel bracht. Niet gek, want de papegaai is zijn favoriete vogel. In al zijn ontwerpen probeerde hij dan ook ergens een papegaai naar voren te brengen. Het mag duidelijk zijn dat al zijn ontwerpen gekenmerkt worden door speelsheid en humor. De ArchitectMade Discus woondecoratie is er in verschillende maten en kleuren. Van rood tot blauw en van small tot large. De Discus familie bestaat uit vier vogels die je op een rijtje kunt neerzetten op bijvoorbeeld een wandplank of dressoir. We stellen je graag voor aan de twee grootste vogels: de Discus woondecoratie large grijs en Discus woondecoratie large rood. Of je nu voor één exemplaar kiest of meerderen, deze woondecoratie vrolijkt hoe dan ook je interieur op. De Discus woondecoratie medium is de middelmaat uit deze serie.

ArchitectMade Discus bij Flinders

Flinders is officieel dealer van ArchitectMade. Dat betekent dat wij elk product uit de ArchitectMade Discus serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de ArchitectMade Discus collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de ArchitectMade Discus serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

ArchitectMade
Filters
Subcategorie
Productsoort
Prijs
>>
<<
   
Update
Kleur
Materiaal
Ontwerper
Op voorraad