Naar boven

Arco bijzettafels

Een Arco bijzettafel is een uniek voorbeeld van een duurzaam stukje Hollandse pracht. Het Nederlandse merk werkt namelijk voor een groot deel met lokaal hout. Hierbij wordt niet zomaar hout gebruikt. Bij een Arco bijzettafel ben je altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit. En natuurlijk spreken de eenvoudige ontwerpen boekdelen. Bijzettafels van Arco hebben hun schoonheid te danken aan de prachtige simpele designs. Je kunt een Arco bijzettafel gebruiken voor allerlei doeleinden. Zet de tafel bijvoorbeeld naast je bank om een kopje thee of tijdschrift op kwijt te kunnen. Maar je kunt een Arco bijzettafel ook met het grootste gemak in zijn eentje ergens kwijt. Neem bijvoorbeeld de Arco Stand by bijzettafel. Deze staat zeker niet stand by. Voeg deze Arco bijzettafel toe aan je interieur en je hebt gegarandeerd een eyecatcher in huis staan!

Sorteren op

1-1 van 1 producten

Arco design

Arco is een geliefd Nederlands designlabel dat al meer dan 100 jaar prachtige design meubels maakt. Alle design stoelen, tafels en kasten, die zowel thuis als op het werk van pas komen, worden geproduceerd in Winterswijk. Door op een vakkundige en innovatieve wijze te werk te gaan, besteedt Arco aandacht aan zowel het uiterlijk van design meubels als de functionaliteit en duurzaamheid daarvan. En dat kun je ook weer terugzien in de Arco bijzettafel. Het bedrijf hecht grote waarde aan juiste materiaalkeuze en gebruikt steeds vaker lokale houtsoorten. Kortom, met veel liefde voor het meubel vak maakt Arco duurzame en technische hoogwaardige design meubels, waar Nederland trots op kan zijn. Iedere Arco bijzettafel is, met zijn unieke vormgeving, hier een uitstekend voorbeeld van!

Een Arco bijzettafel: typerend om zijn houtgebruik

Dat Arco gebruik maakt van de meest prachtige soorten hout is iets wat gelijk opvalt bij de Arco bijzettafels. Zo zijn de poten van de Arco Tablet bijzettafel gemaakt van massief eiken. Het tafelblad van deze bijzettafel is op zijn beurt weer gemaakt van MDF. Hierbij wordt gebruik gemaakt van witte epoxylak om de tafel net even een bijzondere touch te geven. Naast het gebruik van hout wordt er gebruik gemaakt van leer, tevens een bijzonder natuurproduct. Met het lederen lusje wordt deze Arco bijzettafel ook nog eens enorm handig. Dit element kan namelijk naar wens gemonteerd worden als handvat. Met een bijzettafel van Arco haal je dus niet alleen een bijzonder mooi, maar ook een enorm praktisch element in huis.

Waar en wanneer je maar wilt

Een Arco bijzettafel is een toevoeging voor je interieur. Niet alleen voor in de woonkamer, maar bijvoorbeeld ook in de hal. Een bijzettafel past zich zonder moeite aan, aan welke omgeving dan ook. En je bent in ieder geval origineel met zo’n prachtige Arco bijzettafel. Doordat de tafel van natuurlijk materiaal gemaakt is, is geen enkele bijzettafel van Arco hetzelfde. En dat maakt het allemaal juist zo leuk! Met een Arco bijzettafel heb je er in ieder geval een uniek topexemplaar bij.

Arco bijzettafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Arco. Dat betekent dat wij elke Arco bijzettafel kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Arco bijzettafel en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Arco bijzettafel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.