Arco Sketch

Kan jouw interieur wel een nieuw(e) fauteuil, voetenbank of stoel gebruiken? Laat je dan inspireren door de eigentijdse Arco Sketch collectie. Het Arco Sketch Lounge fauteuil is een heerlijke loungestoel waarin je even heerlijk tot rust komt. Een momentje voor jezelf kan soms geen kwaad. Deze fauteuil is ook wel het paradepaardje dat zeker niet onder doet voor de grootste namen uit de designwereld. Hij is in talloze uitvoeringen beschikbaar waardoor hij vast aan jouw wensen kan voldoen. Om deze loungestoel compleet te maken, past de Arco Sketch Lounge voetenbank hier prima bij. Het zijn dikke maatjes en voelen elkaar goed aan. Ze voelen ook precies aan wat jij nodig hebt: even nergens aan denken met comfort. Nieuwsgierig naar de andere Arco Sketch producten? Wacht dan niet langer! 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Arco designmeubels

Zoals gezegd is Arco een geliefd Nederlands designlabel dat al meer dan 100 jaar prachtige designmeubels maakt. Alle designstoelen, -tafels en -kasten, die zowel thuis als op het werk van pas komen, worden geproduceerd in Winterswijk. Door op een vakkundige en innovatieve wijze te werk te gaan, besteedt Arco aandacht aan zowel het uiterlijk van een designmeubel als de functionaliteit en duurzaamheid daarvan. Het bedrijf hecht grote waarde aan een juiste materiaalkeuze en gebruikt ook steeds vaker lokale houtsoorten. Kortom, met veel liefde voor het meubelvak maakt Arco duurzame en technische hoogwaardige designmeubels, waar Nederland trots op mag zijn. De bijzondere Sketch producten van Arco zijn hier een uitstekend voorbeeld van!

Arco Sketch

Heb je al een prachtige tafel gevonden voor in jouw huis, maar missen de stoelen nog? Misschien past de Arco Sketch Dining stoel wel bij jouw eettafel. Wij kunnen je alvast vertellen dat hij in elk geval heerlijk zit. Pas maar op, want straks kom je er niet meer uit. Het is misschien wel de meest indrukwekkende stoel uit de collectie van Arco. Je verwent jouw interieur dus eigenlijk met een waar pronkstuk. Door de hoge rugleuning bied je jouw rug in elk geval de steun die het verdient. Ga je toch liever voor een fauteuil? Dan kun je je woonkamer goed aanvullen met het Arco Sketch Lobby fauteuil. Dit wordt vast het favoriete plekje in huis. De extra brede kuip zorgt voor optimaal zitcomfort. Heerlijk, genieten!

Arco Sketch bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Arco. Dat betekent dat wij alle Arco Sketch producten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifieke meubels uit de Sketch collectie van Arco en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met één van de producten uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.