Sorteren op

1-2 van 2 producten

Arco designmeubelen

Al meer dan honderd jaar maakt Arco de mooiste designmeubelen. Niet alleen voor in huis, maar ook voor op je werk. Het Nederlandse designlabel produceert al zijn design stoelen, tafels, kasten en banken in Winterswijk. Duurzaamheid en functionaliteit staan centraal bij Arco. Daarnaast besteedt het designmerk ook veel aandacht aan het uiterlijk door vakkundig en innovatief te werk te gaan. Arco hecht veel waarde aan het kiezen van de juiste materialen. Bovendien maakt het designlabel steeds vaker gebruik van lokale houtsoorten. Kortom: Arco is met zijn duurzame en technisch hoogwaardige meubelen een merk waar Nederland trots op mag zijn.

Arco stoelen: de Café Chair

De Arco Café Chair is een beroemde stoel uit de collectie Arco stoelen. Het ontwerp van Jonathan Prestwich werd zelfs bekroond met de iF GOLD product design award 2012. De Arco Café Chair staat prachtig in iedere ruimte. Thuis of op het werk. Met zijn 3D gebreide en semi-transparante rughoes heeft de stoel een eigenwijze, maar warme look. Bovendien zorgt deze rug van de Café Chair voor een ideaal zitcomfort. En nog een hele handige eigenschap aan deze Arco stoelen: ze zijn stapelbaar! De Arco Café Chair is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De Arco Café Chair stoel groen is bijvoorbeeld een echte eyecatcher met zijn opvallende kleur.

Arco stoelen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Arco. Dat betekent dat wij alle Arco stoelen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifieke Arco stoelen en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een van de Arco stoelen, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.