Naar boven

Arco stoelen

Arco stoelen zijn duurzaam en bovendien van Hollandse bodem! Het Nederlandse merk Arco produceert al meer dan honderd jaar unieke designstoelen. En steeds vaker wordt bij de productie van de Arco stoelen lokaal hout gebruikt. De eenvoudige ontwerpen van de stoelen worden ook gekenmerkt door hoge kwaliteit. Arco stoelen zijn verschillend in ontwerp door de samenwerkingen met diverse grote Nederlandse ontwerpers. De designer Bukhard Vogtherr heeft bijvoorbeeld de Arco Frame stoel ontworpen. De stoel dankt zijn naam aan het frame dat de zitting omhelst. En met zijn armleuningen is de Frame stoel niet alleen prachtig voor in de eetkamer, maar ook geschikt voor aan je werktafel. Arco stoelen zijn dus multifunctioneel!

Arco designmeubelen

Al meer dan honderd jaar maakt Arco de mooiste designmeubelen. Niet alleen voor in huis, maar ook voor op je werk. Het Nederlandse designlabel produceert al zijn design stoelen, tafels, kasten en banken in Winterswijk. Duurzaamheid en functionaliteit staan centraal bij Arco. Daarnaast besteedt het designmerk ook veel aandacht aan het uiterlijk door vakkundig en innovatief te werk te gaan. Arco hecht veel waarde aan het kiezen van de juiste materialen. Bovendien maakt het designlabel steeds vaker gebruik van lokale houtsoorten. Kortom: Arco is met zijn duurzame en technisch hoogwaardige meubelen een merk waar Nederland trots op mag zijn.

Arco stoelen: de Café Chair

De Arco Café Chair is een beroemde stoel uit de collectie Arco stoelen. Het ontwerp van Jonathan Prestwich werd zelfs bekroond met de iF GOLD product design award 2012. De Arco Café Chair staat prachtig in iedere ruimte. Thuis of op het werk. Met zijn 3D gebreide en semi-transparante rughoes heeft de stoel een eigenwijze, maar warme look. Bovendien zorgt deze rug van de Café Chair voor een ideaal zitcomfort. En nog een hele handige eigenschap aan deze Arco stoelen: ze zijn stapelbaar! De Arco Café Chair is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De Arco Café Chair stoel groen is bijvoorbeeld een echte eyecatcher met zijn opvallende kleur. En ook de Arco Café Chair stoel white wax springt in het oog door het kleurcontrast in de zitting en de leuning. Ben je meer op zoek naar een klassieke stoel? Dan zijn de Arco Café Chair stoel zwart of de Arco Café Chair stoel morado perfect voor jou. Alle Arco Café Chair stoelen zijn verkrijgbaar in massief beuken.

Gebogen Arco stoelen

En er is meer in de collectie Arco stoelen! De gebogen Arco Curve 2 stoel is een elegante tafelgenoot. Het is dan ook niet zo verrassend waar deze stoel zijn naam aan te danken heeft. De lichte buiging in de rugleuning geeft de Curve 2 stoel een mooi en kenmerkend silhouet. Daarbij is de stoel verkrijgbaar in verschillende stof- en leergroepen. Het frame van de Curve 2 stoel is er in eiken of Amerikaans noten. Heb je liever armleuningen aan je Arco stoelen? Kies dan voor de Arco Curve 2 stoel met armleuningen. Ook deze stoel is verkrijgbaar in zowel stof als leer. Samengevat: tussen alle Arco stoelen zit zeker jouw ideale stoel!

Arco stoelen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Arco. Dat betekent dat wij alle Arco stoelen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifieke Arco stoelen en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een van de Arco stoelen, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.