Sorteren op

1-2 van 2 producten

Design van Artek

Artek is in 1935 opgericht door de jonge idealisten Alvar Aalto, Maire Gullichsen en Nils-Gustav Hahl. Hun doel was om meubels te verkopen en het, op een educatieve manier, onder de aandacht brengen van het moderne culturele leven op evenementen. De naam van het merk is een combinatie van kunst op zijn Engels en technologie. Hedendaags is Artek een innovatieve deelnemer in de wereld van moderne design. Het gaat bij dit merk om het ontwikkelen van nieuwe producten in combinatie met design, kunst en architectuur. De Artek collectie bestaat uit meubels, verlichting en accessoires die staan voor helderheid, functionaliteit en poëtische eenvoud.

Vlieg jezelf naar de maan met de krukken van Artek

Bij Flinders hebben wij de drie beste krukken uit de collectie van Artek op een rijtje gezet. Iedere kruk heeft een eigen karakter en uitstraling. De Artek E60 kruk is een groot favoriet door de eenvoudige uitstraling en makkelijk te combineren met ieder interieur. De kruk is stapelbaar en daarnaast makkelijk te combineren met verschillende woonstijlen. Ook is hij compact, waardoor je hem er makkelijk bij pakt als je net een stoel tekort komt. Met een plant erop kan hij ook prima door als decoratief meubel. De ronde vormen en vrolijke kleuren maken hem niet alleen beeldschoon, maar ook speels en uniek.

Artek krukken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Artek. Dat betekent dat wij alle Artek krukken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.