Artemide Cosmic

Tover jouw ruimte om tot een ander universum met de Artemide Cosmic lampen. Bij het ontwerpen van de lijn heeft designer Ross Lovegrove zich laten inspireren door de manier waarop de lucht kan spelen met een dun stukje papier. Dit gevoel en beeld heeft Lovegrove vertaald naar een prachtige collectie lampen die tegen de zwaartekracht in lijken te gaan. Het is dan ook niet gek dat de lampen futuristisch ogen. De naam ‘Cosmic’ komt dan ook niet als een verrassing. Er zijn Cosmic lampen met verschillende functies en er is er dus altijd een die bij jouw interieur past. Kies bijvoorbeeld voor de Cosmic Angel plafondlamp wanneer je een bijzondere plafondlamp wil die lekker opvalt. De organische vormen geven hem een stijlvol uiterlijk dat hoe dan ook complimenten overlevert.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Van Gismondi naar Lovegrove

Artemide is een Italiaans designmerk dat is opgericht in Pregnana in de provincie Milaan. Het verhaal van Artemide begint in 1960 met Ernesto Gismondi, gevierd designer en de oprichter van het merk. Artemide bestaat inmiddels dus al meer dan zestig jaar en blijft zichzelf vernieuwen. De essentie van het merk zit in de designfilosofie “The Human Light”, die gelooft in ontwerpen vanuit de mens en zijn behoeften. Gismondi doet dit tegenwoordig niet meer alleen. Artemide werkt samen met vele designers vanuit de hele wereld, waaronder Ross Lovegrove. Lovegrove speelt in zijn ontwerpen met dimensies en werkt met bijzondere materialen, organische vormen en nieuwe technologie. De Artemide Cosmic serie sluit dan ook goed aan bij het werk van Lovegrove en zal ervoor zorgen dat jouw interieur nooit meer hetzelfde is.

Artemide Cosmic is meer dan verlichting

De Cosmic lijn van Artemide is zeker niet voor muurbloempjes. De bijzondere materialen en vormen die voor de Cosmic lijn gebruikt zijn zorgen ervoor dat deze lampen zoals geen ander zijn. Met een Cosmic lamp in huis zul je hoe dan ook veel complimenten ontvangen! Ook voor wie niet noodzakelijk op zoek is naar nieuwe verlichting kan een Cosmic lamp een aanvulling op je interieur zijn. Sommige lampen lijken namelijk haast meer op sculpturen dan verlichting. Kijk maar naar de Cosmic Leaf vloerlamp. Dit zogenaamde ‘blad’ geeft, zeker wanneer deze aan staat, een betoverend effect. De zwaartekracht lijkt weggevallen bij dit object en je ziet vanuit elke hoek iets nieuws. Daar raak je niet snel op uitgekeken. Haal dus niet alleen verlichting, maar ook stijl en sfeer in huis met een Artemide Cosmic lamp.

Artemide Cosmic bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Artemide. Dat betekent dat wij alle Artemide Cosmic lampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.