Naar boven

Artemide design

Het verlichtingsmerk Artemide valt niet te missen binnen de designwereld. Al sinds 1958 ontwerpt Artemide designverlichting. Van vloerlampen tot hanglampen en van bureaulampen tot wandlampen. Een ruime keuze in designlampen in alle soorten en maten. Niet voor niets wordt dit verlichtingsmerk beschouwd als het grootste en meest gerenommeerde designverlichtingsmerk ter wereld. Kenmerkend voor elk van deze lampen is toch wel: kwaliteit, functioneel en prachtige vormgeving. Het kan ook zijn dat je de verlichting van Artemide wel eens tegenkomt in diverse openbare gelegenheden. Zo zijn deze prachtige lampen volop vertegenwoordigd in bijvoorbeeld winkels, restaurants en hotels. Dit prachtige designlabel staat absoluut niet stil. Er zijn fraaie productfamilies te bewonderen.

Artemide Dioscuri lichtgevende bollen

Heb jij nog geen genoeg gekregen van de lichtgevende bollen? Dan stellen we je graag voor aan de Dioscuri wandlamp 35. Deze lichtgevende bol hang je aan de muur. In de woonkamer, slaapkamer en zelfs in de badkamer kun je deze lamp ophangen. Hij is in verschillende formaten verkrijgbaar. De kleinste variant heeft een diameter van 14 centimeter en is 13 centimeter hoog. De grootste variant van deze wandlamp heeft een diameter van 42 centimeter en is 42 centimeter hoog. Door de verschillende groottes met elkaar af te wisselen, creëer je een speels effect. Zo heb je gelijk een mooi kunstwerk voor aan de muur! De mooie witte bol is van mondgeblazen glas en kun je ook aan het plafond ophangen. Waar hang jij deze lamp op?

Artemide Dioscuri bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Artemide. Dat betekent dat wij elk product uit de Artemide Dioscuri serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Artemide Dioscuri collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Artemide
Filters
Productsoort
Kleur
Fitting
Bediening
Geschikt voor
Ontwerper
Hoogte verstelbaar
Woonstijl
Op voorraad
Materiaal
Waterdichtheid
?
- Zone 1: een straal van 60 cm rondom bad of douche. De voorschriften voor een lamp in deze badkamerzone zijn streng. De minimale benodigde IP-waarde is 45. - Zone 2: een straal van 120 cm rondom bad of douche. Denk hierbij aan direct boven de douchecabine, rond de wastafel en rondom het bad. De minimale benodigde IP-waarde is 44. - Zone 3: alles wat buiten zone 1 en zone 2 valt. De lampen die je op deze plek ophangt, moeten minimaal een IP-waarde van 21 hebben. Alle IP-waarden van 20 of lager zijn niet geschikt voor de badkamer.
Lichtrichting
Dimbaar
Prijs
Lichtbron meegeleverd
Bevestiging