Artemide Discovery

Maak een impact met de bijzondere Artemide Discovery lampen. De lampen van de Discovery collectie van Artemide zijn subtiel en impactvol tegelijk. Wanneer de lampen uit staan, heb je door het gestroomlijnde design nauwelijks door dat ze er zijn. Maar wanneer het licht aan gaat, gaan de lampen letterlijk en figuurlijk stralen. Zo is het met de Artemide Discovery hanglamp LED bijvoorbeeld net alsof je een zon in huis haalt. De lamp hangt boven jouw ruimte en straalt vanuit daar licht uit zijn ronde vorm. Waar je de Artemide Discovery lampen ook ophangt, ze tillen elk interieur naar een hoger niveau en vinden in elke stijl hun plekje. De Artemide Discovery collectie heeft het allemaal. Laat je inspireren door de unieke Artemide Discovery lampen.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Over Artemide

Al sinds 1960 voert Artemide de “The Human Light” filosofie door. Voor Artemide betekent deze filosofie onder andere dat zij veel onderzoek doen voordat zij lampen ontwerpen. Hierdoor maakt Artemide niet alleen lampen die er goed uitzien, maar zijn de designlampen ook van hoge kwaliteit en erg gebruiksvriendelijk. Het merk is gevestigd in de buurt van Milaan en is inmiddels een van de belangrijkste spelers in de wereld van verlichting geworden. Vanaf de oprichting door Ernesto Gismondi in 1960 werkt Artemide al samen met talentvolle ontwerpers van over de hele wereld. Het bijzondere aan de Discovery collectie is dat deze collectie is ontworpen door niemand minder dan Ernesto Gismondi zelf. Zonder Gismondi was er geen Artemide geweest: Discovery is dus een bijzonder stuk design. De ontwerper staat internationaal bekend als een vernieuwende designer.

Betoverende Artemide Discovery lampen

De Discovery lampen zijn ontworpen om “innovatie om te zetten in de emotie die deze lamp oproept”, zoals designer Ernesto Gismondi het zelf zegt. Dit doen de lampen door optisch in grootte toe te nemen wanneer de lampen aan staan. Dit is bijvoorbeeld het geval bij de Artemide Discovery wandlamp LED. Doordat de lamp uit een groot rond lichtvlak bestaat dat meer volume lijkt te hebben wanneer het licht schijnt, krijgt de lamp een bijzonder effect. Wat voor emotie je ook hebt bij het kijken naar deze lamp, deze zal uitvergroot worden door dit effect. Ben je op zoek naar bijzondere lampen voor in de woonkamer, hal of slaapkamer? Alle modellen uit deze collectie zijn een echte aanwinst voor ieder interieur. Laat je betoveren door de Discovery lampen!

Artemide Discovery bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Artemide. Dat betekent dat wij alle producten uit de Artemide Discovery collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.