Artemide Gople

We kunnen de Artemide Gople serie, ontworpen door BIG, maar op één manier beschrijven: als een viering van licht en glas. Of het de sierlijke en toch strakke vorm van het glas is of juist de mysterieuze kleuren zijn die we terugzien in de verschillende lampen weten we niet. Een ding is wel zeker: de Gople lampenserie transformeert je interieur en geeft het de charme waar je altijd al naar op zoek was. De Gople hanglamp heeft dan ook niets voor niets de ‘Interior Design Best of Year’ award gewonnen in 2018. Hang meerdere lampen bij elkaar in een rij of juist speels op verschillende hoogtes voor een versterking van de sfeervolle werking van de lampen.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-11 van 11 producten Sorteren op 1-11 van 11 producten Terug naar boven

Het glas van de Artemide Gople

Het glas is op een speciale manier geblazen waardoor niet alleen de vorm maar ook de kleur veranderd kan worden. Hoe dat werkt? Er wordt een mix gemaakt van wit glas en transparant glas en deze twee worden vervolgens met elkaar vermengd. Het resultaat: het glas raakt zijn transparante karakter kwijt. Een prachtig effect! Deze vernuftige techniek komt uit Venetië en zorgt ervoor dat iedere Gople lamp uniek is. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren waaronder zilver, brons, koper en blauw. Deze kleuren zijn op milieuvriendelijke wijze aangebracht op de kap. De hoeveelheid oplosmiddelen in de coating van de lamp is 5% ten opzichte van 75% bij reguliere coatings. Daarnaast komen er weinig afvalstoffen vrij bij het productieproces hiervan.

Thuisjungle met Gople lampen van Artemide

In de Artemide Gople collectie vind je verschillende prachtige lampen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Gople tafellamp? Maar naast de vormgeving, is er ook aan de functionaliteit gedacht. De Gople RWB hanglamp straalt namelijk RWB LED licht uit waardoor je niet alleen de kamer verlicht. Je planten kunnen zo ook rekenen op een flinke groeispurt. Het licht dat uit deze lamp komt, ondersteunt namelijk het natuurlijke groeiproces van planten. Zijn je planten uitgegroeid en staan ze mooi te bloemen? Dan kun je de lamp ook op een andere stand zetten waarbij juist de bloeifase van je planten wordt ondersteund. Zo creëer je niet alleen gezelligheid in huis, maar waan je je ook iedere dag middenin de natuur.

Artemide Gople bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Artemide. Dat betekent dat wij elk product uit de Artemide Gople collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.