Artemide plafondlampen

Wanneer je op zoek bent naar een lamp op je plafond, neem dan vooral een kijkje in de collectie Artemide plafondlampen. Dit vooruitstrevende Italiaanse verlichtingsmerk heeft verschillende unieke ontwerpen ontworpen. De collectie heeft verschillende stijlen en zowel grote als kleine exemplaren geschikt voor thuis, op kantoor of op een andere openbare gelegenheid. Zo komen de plafondlampen uit de Pirce collectie in verschillende maten voor. De Pirce Mini Soffitto plafondlamp Halo is een mooi formaat voor thuis in de woonkamer bijvoorbeeld. De spiralen van de lamp zorgen voor een interessant lichteffect wat hem nog mooier maakt dan hij al is. Alle modellen uit deze collectie zijn een echte aanwinst voor ieder interieur. Het is maar net voor welke sfeer en uitstraling je wilt gaan.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-27 van 27 producten Sorteren op 1-27 van 27 producten Terug naar boven

Artemide ontwerpt voor de toekomst

Dit Italiaanse merk snapt als geen ander hoe belangrijk licht is. Het is niet enkel een manier om niet in het donker te zitten. Het gaat veel dieper dan dat. Licht heeft te maken met emoties, welbehagen en functie. Daarom zorgt Artemide ervoor dat ze tijdens het ontwerpproces denken aan mensen en hoe zij een ruimte zullen ervaren. Daarin zorgen ze altijd dat ze ontwerpen met de huidige tijdsgeest in gedachten en met het oog op de toekomst. De technologische ontwikkelingen zijn daarbij heel erg belangrijk. Zo is energie besparen en verantwoorde materialen gebruiken een belangrijk onderdeel van het ontwerpproces van de verlichting geworden. Het technische aspect staat in dienst van mens en natuur. Zodat de wereld zo lang mogelijk elke dag weer het licht zal zien.

Artemide verlicht en versiert met zijn plafondlampen

Met een plafondlamp kun je verschillende kanten op. Je kunt deze lamp vooral praktisch gebruiken, maar je kunt ook uitpakken en het plafond voorzien van een waar kunstwerk. Een eyecatcher die je ruimte karakter geeft. Het maakt niet uit wat jouw voorkeur heeft, Artemide voorziet in alle behoeftes. De Nur mini plafondlamp is bijvoorbeeld een tussenvorm. Het is een minimalistisch ontwerp die niet alle aandacht opeist, maar zijn stijlvolle lijnen en de lichtring aan de bovenkant zullen niemand ontgaan. De Calipso plafondlamp LED is meer uitgesproken in zijn uiterlijk. Geïnspireerd op de maan en haar kraters is de lamp opgebouwd uit buizen in verschillende maten. Het is een speels ontwerp met een echte wauw-factor. Waar ga jij voor?

Artemide plafondlampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Artemide. Dat betekent dat wij alle Artemide plafondlampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.