Artemide Tolomeo LED

Artemide brengt steeds meer lampen van de Tolomeo collectie uit in LED. En dat is niet voor niets. Binnen enkele jaren zullen bijna alle lampen met LED verlichting worden uitgebracht. Het grote voordeel is de energiezuinigheid. Dus zeker op kantoor is een LED uitvoering eigenlijk al een must. De kwaliteit van de LED verlichting van Artemide is bijzonder hoog. De lichttemperatuur nadert dat van het zonlicht. Het idee dat LED verlichting 'koud' en 'wit' is, gaat dus niet meer op. Neem een kijkje in de collectie en laat je overtuigen.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Artemide Tolomeo LED

Artemide heeft verschillende LED uitvoeringen gemaakt van de bekende Tolomeo serie. De Artemide Tolomeo tafellamp LED met dimmer is een graag geziene gast in iedere woonkamer. Ook de grotere variant, de Artemide Tolomeo Lettura vloerlamp LED is populair door zijn tijdloze karakter. Aan de wand hang je tenslotte een Artemide Tolomeo Braccio wandlamp LED met dimmer en het feest is compleet!

Artemide Tolomeo LED collectie: scherpe prijzen & snel geleverd

Flinders is official dealer van alle Tolomeo LED lampen van Artemide. Wij hebben veel op voorraad en kunnen snel leveren. Daarnaast proberen wij je altijd de laagste prijs te bieden! Ben je op zoek naar een specifieke lamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar.

Naar boven