Artemide Tolomeo Midi

Maak kennis met de Artemide Tolomeo Midi collectie! In deze collectie lampen vind je de inmiddels klassieke ‘Tolomeo’ in Midi formaat, in verschillende uitvoeringen. Wat je kunt verwachten? Een sterk staaltje Italiaans design dat niet alleen prachtig staat in je interieur, maar dat ook functioneel licht verspreidt. De Tolomeo Midi bureaulamp LED antraciet grijs met voet bijvoorbeeld, is de perfecte kandidaat als het aankomt op het functioneel verlichten van het bureau (maar dat kan hij natuurlijk ook op andere plekken in huis). Dat komt door de draaibare en verstelbare arm, maar ook door het handige systeem waarbij je de lamp vast zet op de rand van je tafel.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-2 van 2 producten Sorteren op 1-2 van 2 producten Terug naar boven

Artemide Tolomeo Midi: Italiaanse verlichting

Artemide is een Italiaans merk dat bekend is over de hele wereld. En dat is niet gek, als je kijkt naar de lampen die dit merk op de markt brengt. Het bijzondere aan Artemide is dat ze verder gaan dan alleen jou voorzien van verlichting. Dit Italiaanse merk snapt namelijk als geen ander hoe belangrijk licht is. Ze snappen dat het niet alleen maar gaat om het verdrijven van donkere hoeken, maar ook draait om sfeer en soms zelfs emotie. Dit alles verwerken ze in de lampen die ze op de markt brengen. Wat Artemide daarbij ook altijd in acht neemt, zijn de nieuwste technologische ontwikkelingen. De Tolomeo Midi collectie bestaat uit lampen die LED geïntegreerd zijn en voorzien van allerlei handigheden.

De Artemide Tolomeo Midi lampen

De Tolomeo Midi bureaulamp LED antraciet grijs met voet is er in twee varianten. Beide varianten zijn ontwikkeld vanuit hetzelfde principe en hebben dezelfde vorm en functie. Toch verschillen ze in een klein opzicht, en dat verschil zit hem in de voet van de lamp. De ene lamp heeft een klem waarmee je hem aan een tafel of vensterbank kunt binden en de andere lamp heeft een stevige voet waarmee je de lamp juist op de tafel zet. Het is maar net waar jij behoefte aan hebt dus! Daarnaast zijn de looks ook niet mis. Het moderne armatuur staat natuurlijk heel mooi. Weet jij al waar je je favoriete Tolomeo lamp neer gaat zetten in huis?

Artemide Tolomeo Midi bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Artemide Tolomeo Midi lampen. Dat betekent dat wij elke Artemide Tolomeo Midi lamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van de Artemide Tolomeo Midi serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Artemide Tolomeo Midi collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.