Naar boven
Sorteren op

1-1 van 1 producten

Artemide designverlichting

Artemide is het toppunt van Italiaans design. Hun prachtige verlichting is tijdloos en modern tegelijkertijd. De designs van dit merk trekken zich niets aan van trends of rages, en zijn op die manier geschikt om generaties lang mee te gaan. Artemide investeert veel in duurzaamheid en maakt veel gebruik van LED-verlichting, zo ook voor de Artemide Vigo collectie. Bovendien heeft elke Artemide collectie zijn eigen karakteristieke uiterlijk. De Artemide Aqua Cil serie is bijvoorbeeld geïnspireerd op stromend water, de Artemide Logico collectie heeft wel wat weg van luchtige wolken en de Artemide Vigo collectie doet je denken aan glazen kegels.

De man achter Artemide Vigo

De Vigo hanglamp LED van Artemide is ontworpen door  David Chipperfield. Deze architect is van Britse afkomst maar heeft inmiddels kantoren in Londen, Berlijn, Milaan en zelfs Shanghai. Het zal je niet verbazen dat al zijn ontwerpen een regelrechte hit zijn. Zo ook de hanglamp uit de Artemide Vigo collectie! Dit ontwerp is minstens zo mooi als de wandlamp uit de collectie en nog veel leuker als je er meerdere van naast elkaar hangt. Bijvoorbeeld boven de bar of eettafel, of in de hal. Wij zijn benieuwd waar jij de Artemide Vigo hanglamp het liefst zou hangen!

Artemide Vigo bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Artemide. Dat betekent dat wij elke Artemide Vigo lamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Vigo lamp van Artemide en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Artemide Vigo lamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.