Audo Copenhagen banken

Stijlvol relaxen doe je op een van de Audo Copenhagen banken. Het designmerk heeft een aantal prachtige designbanken in haar collectie waarmee je iedere woonkamer omtovert tot een stijlvolle ruimte. Een bankstel is namelijk een essentieel onderdeel van je woonkamer. Het is niet alleen de plek waar je ontspanning zoekt, maar het is ook een grote en opvallende verschijning. Ga dus voor een kwalitatief product en voeg er een vleugje design aan toe. Dat zal je woonruimte goed doen. Ondanks dat je niet om een bankstel heen kunt, is de Tearoom Sofa bank een prachtig exemplaar die door haar minimalistische uiterlijk een rustige, maar stijlvolle indruk geeft. Maar vergis je niet, want heb jij de bijzondere tegenstellingen in dit bankstel al ontdekt?

Maak kennis met Audo Copenhagen

De designmerken MENU en by Lassen hebben hun krachten gebundeld en gaan met het bestaande productassortiment verder onder de nieuwe merknaam Audo Copenhagen. Een collectie vol meubels, lampen en accessoires met een Deens karakter waar je U tegen zegt.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-7 van 7 producten Sorteren op 1-7 van 7 producten Terug naar boven

Audo Copenhagen

Krijg jij van Scandinavisch design ook geen genoeg? De collectie van Audo Copenhagen bestaat uit meubels, accessoires en verlichting van Deense bodem. De collectie is keer op keer verrassend, want de zoektocht naar vernieuwend en uniek Scandinavisch design stopt nooit. Esthetisch en praktisch zijn eigenschappen die je in ieder product terugvindt. Naast dat Audo Copenhagen vindt dat de producten een lust voor het oog moeten zijn, vinden ze het namelijk ook belangrijk dat de producten handig in gebruik zijn. Je merkt aan alles dat er goed over het design is nagedacht. Een voorbeeld hiervan is de Norm theepot. Maandenlang hebben designers gewerkt aan het perfecte tuitje zodat de theepot niet lekt.

In stijl relaxen op een bank van Audo Copenhagen

Niet alleen stijlvol relaxen voor de televisie, maar ook stijlvol dineren doe je op de banken van Audo Copenhagen. De Afteroom bank is een prachtig minimalistisch bankje voor aan de eettafel waarmee je de leukste theemiddagen en gezelligste diners beleeft. Dit knusse bankje is dan wel klein van stuk, maar zorgt dus voor groots plezier. Helemaal tot rust kom je op de Eave Dining bank 165. Een elegante verschijning die met haar frame en heerlijk zachte kussens een gouden combinatie vormt. Audo Copenhagen is het eerste merk dat deze twee materialen perfect weet te matchen, want deze twee combineren is geen makkelijke opdracht.

Audo Copenhagen banken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Audo Copenhagen. Dat betekent dat wij alle Audo Copenhagen banken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.