Audo Copenhagen Harbour

De Audo Copenhagen Harbour serie is het resultaat van een vraagstuk waar het merk zelf tegenaan liep toen zij een openbare Audo Copenhagen plek in Kopenhagen wilden opzetten. Het gaat om een hybride kantoor, showroom, café en evenementenlocatie, allemaal onder één dak. Deze plek vroeg dan ook om een stoel die aansluit bij verschillende doeleinden. Er werd gezocht naar een balans tussen geometrische en organische vormen en tussen comfort en elegantie. Ook speelde het esthetische uiterlijk een belangrijke rol. De ontwerpers van Norm Architect bogen hun hoofd erover met als resultaat de Harbour collectie die verwijst naar de plek van de bestemming. Er zijn verschillende opties van de Audo Copenhagen Harbour stoel en de Harbour Side eetkamerstoel zwart staal is daar een prachtig voorbeeld van.

Maak kennis met Audo Copenhagen

De designmerken MENU en by Lassen hebben hun krachten gebundeld en gaan met het bestaande productassortiment verder onder de nieuwe merknaam Audo Copenhagen. Een collectie vol meubels, lampen en accessoires met een Deens karakter waar je U tegen zegt.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-25 van 25 producten Sorteren op 1-25 van 25 producten Terug naar boven

Scandinavisch design van Audo Copenhagen

Het Deense Audo Copenhagen ontwerpt vanuit een verlangen om de wereld beter te maken. De filosofie klinkt vrij simpel, maar heeft wel geleid tot waanzinnige collecties. Om dit te bereiken, werkt het team achter Audo Copenhagen samen met getalenteerde ontwerpers van over de hele wereld. Het belangrijkst is wel dat elk product perfect binnen de Scandinavische woonstijl past, van hoogwaardige kwaliteit is en de functionaliteit niet uit het oog verliest. Het merk focust zich op mooie objecten met slimme oplossingen voor dagelijks gebruik, zoals stoelen en tafels. Zo is deze Harbour serie het resultaat van de dagelijkse behoeftes binnen hun eigen hybride evenementenlocatie. En omdat menselijke behoeftes nooit erg ver uit elkaar liggen, kan nu iedereen van het fraaie resultaat genieten.

Elegante Audo Copenhagen Harbour tafels en stoelen

Naast de verschillende stoelen vind je in de Harbour collectie van Audo Copenhagen ook tafels. Uiteraard had het merk ook deze meubels nodig in Kopenhagen. Naar welk(e) formaat, vorm en materiaal gaat jouw voorkeur uit? De tafels met een zwartstalen poot en ronde voet stel je zo naar je eigen smaak samen. Ga bijvoorbeeld voor de Harbour Column tafel Ø105 wanneer je je ruimte van een luxe uitstraling wilt voorzien. Wil je juist de focus leggen op de stoelen bij de tafel en heb je daar niet zo’n groot oppervlak voor nodig? Kies dan voor een neutralere versie zoals de Harbour Column tafel Ø60. Mix en match een tafel met de stoelen uit deze collectie waardoor je gegarandeerd tot een unieke set komt die je dagelijks blij maakt.

Audo Copenhagen Harbour bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Audo Copenhagen. Dat betekent dat wij alle producten uit de Audo Copenhagen Harbour collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.