Audo Copenhagen JWDA

De Audo Copenhagen JWDA lampen serie bestaat uit tafellampen, hanglampen en vloerlampen. Mocht jouw interieur nog wel wat extra verlichting kunnen gebruiken, dan kun je misschien eens een kijkje nemen in deze collectie. De JWDA tafellamp is namelijk een prachtexemplaar van beton, glas, messing en staal die in perfecte harmonie samenkomen. Hij geeft niet alleen functioneel, maar is tegelijkertijd ook een mooi woonaccessoire voor in de kast, op je bijzettafel of in de slaapkamer op je nachtkastje. Het is maar net waar je hem nodig hebt. Hij staat in elk geval altijd voor je klaar om het licht te geven wat je nodig hebt! Wil je ook graag kennismaken met de andere Audo Copenhagen JWDA lampen? Dan nodigen we je graag uit om een kijkje te nemen in onze collectie online.

Maak kennis met Audo Copenhagen

De designmerken MENU en by Lassen hebben hun krachten gebundeld en gaan met het bestaande productassortiment verder onder de nieuwe merknaam Audo Copenhagen. Een collectie vol meubels, lampen en accessoires met een Deens karakter waar je U tegen zegt.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

Het design van Audo Copenhagen

Het Deense designlabel Audo Copenhagen biedt een bijzondere collectie kasten, woonaccessoires en verlichting. Audo Copenhagen houdt een oneindige zoektocht naar mooi Scandinavisch design met echte originaliteit. Het bijzondere aan dit merk is dat het er naar streeft om ‘vers’ te denken en de bestaande vorm van keukenaccessoires in twijfel te trekken. Door ‘out of the box’ te denken lukt het Audo Copenhagen keer op keer om nieuwe combinaties in vorm, functie, materiaal en esthetiek te creëren. De producten van het merk zijn praktische oplossingen voor het moderne leven. En of het nou om een onmisbaar keukenaccessoire gaat, of om een lamp die de finishing touch toevoegt aan je interieur: Audo Copenhagen zet zich in voor praktisch én mooi design. Vanaf het eerste gebruik merk je dat er over de ontwerpen is nagedacht. En dat zie je terug bij de JWDA collectie.

Uniek vormgegeven Audo Copenhagen JWDA lampen

De lampen uit de Audo Copenhagen JWDA serie zijn echt prachtig om naar te kijken. De JWDA tafellamp Carrara marmer heeft wat weg van de JWDA Concrete tafellamp. Toch verschillen ze wel van elkaar. Hij heeft een mooi vormgegeven marmeren voet met een zwarte knop. Het mat witte glas zorgt voor zacht en warm licht. Hij staat in de startblokken om jouw bijzettafel, nachtkastje of boekenplank te decoreren (én op te lichten). De Audo Copenhagen JWDA hanglamp kun je prima boven je eettafel hangen, of juist boven je bed. De ronde vormen van deze lamp zorgen voor wat extra warmte en vriendelijkheid in je interieur. Met de dimmer stel je de hoeveelheid licht in die je nodig hebt. Dat maakt hem niet alleen functioneel, maar eigenlijk maakt deze functionaliteit de lamp helemaal af.

Audo Copenhagen JWDA bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Audo Copenhagen. Dat betekent dat wij elk product uit de Audo Copenhagen JWDA collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.