Audo Copenhagen karaffen

Een etentje met vrienden is eigenlijk niet compleet zonder een Audo Copenhagen karaf. Of je er nu kraanwater, vruchtensap of witte wijn in serveert: een Audo Copenhagen karaf maakt het je gemakkelijk. De Bottle karaf 1L heeft bijvoorbeeld een handig filter om ijsblokjes, citroenschijfjes en takjes munt bij het uitschenken goed op hun plek te houden. Nu is 1 liter misschien wat veel als je vaak met z’n tweetjes aan tafel zit. Dan kies je het beste de Bottle karaf 0,5L. Giet de drank over in deze mooie karaf en zet in plaats van plastic flessen sap of wijnflessen deze elegante karaf op de tafel.

Maak kennis met Audo Copenhagen

De designmerken MENU en by Lassen hebben hun krachten gebundeld en gaan met het bestaande productassortiment verder onder de nieuwe merknaam Audo Copenhagen. Een collectie vol meubels, lampen en accessoires met een Deens karakter waar je U tegen zegt.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-5 van 5 producten Sorteren op 1-5 van 5 producten Terug naar boven

Typerende designs voor Audo Copenhagen

Het Deense label Audo Copenhagen is de producent van bekende designproducten als de Plinth bijzettafel, de Echasse vaas en de Norm peper- en zoutmolens. Het bijzondere aan dit merk is dat Audo Copenhagen ernaar streeft om ‘vers’ te denken en de bestaande vorm van keukenaccessoires in twijfel te trekken. Door out of the box te denken lukt het Audo Copenhagen keer op keer om nieuwe combinaties in vorm, functie, materiaal en esthetiek te creëren. Design van Audo Copenhagen is niet alleen prachtig om naar te kijken maar tevens bijzonder functioneel. Vanaf het eerste gebruik merk je dat er over de ontwerpen is nagedacht. De Audo Copenhagen karaf is bijvoorbeeld hartstikke praktisch dankzij het ingebouwde filter. Tot slot heeft Audo Copenhagen een aantal opvallende design accessoires, zoals het prachtige design Afteroom kruk.

Schenk jij ook wijn?

Van een goede wijn wil je graag heerlijk genieten. Met een Audo Copenhagen karaf komt dat wel goed! De Norm Deluxe decanteerkaraf lijkt als geen ander voor gemaakt te zijn. De twee delen van deze prachtige set zijn slank en elegant vormgegeven en vullen elkaar perfect aan: enerzijds een decanteerkaraf en anderzijds een karaf voor water. Komt er vanavond geen wijn op tafel, dan is er ook een stijlvolle Audo Copenhagen karaf voor water en fris verkrijgbaar: de Norm Waterfles karaf 1,0 l. Deze glazen karaf heeft een strakke vormgeving en mag in de vaatwasser. Een Audo Copenhagen karaf die wel heel gemakkelijk in gebruik is, dus!

Audo Copenhagen karaffen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Audo Copenhagen. Dat betekent dat wij alle Audo Copenhagen karaffen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.