Audo Copenhagen tafels

De tafels van Audo Copenhagen zijn speels en strak. Flinders heeft een unieke collectie Audo Copenhagen tafels. Van salontafels en bijzettafels tot eettafels, er is van alles te vinden in deze collectie. Zo heeft de Plinth Low salontafel 60x100 van Audo Copenhagen een bijzonder elegante uitstraling en een marmeren tafelblad. Het tafeltje kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Naast deze leuke en speelse salontafels heeft deze collectie van Audo Copenhagen nog meer salontafels, bijzettafels en eettafels te bieden. Neem bijvoorbeeld de Audo Copenhagen Turning salontafel. Deze tafel heeft alles in huis wat je van een prachtig designstuk mag verwachten! Eenvoud, schoonheid en functionaliteit. Zo kun je het tafelblad draaien en komt er opbergruimte tevoorschijn. Laat je ook verrassen door de andere Audo Copenhagen tafels.

Maak kennis met Audo Copenhagen

De designmerken MENU en by Lassen hebben hun krachten gebundeld en gaan met het bestaande productassortiment verder onder de nieuwe merknaam Audo Copenhagen. Een collectie vol meubels, lampen en accessoires met een Deens karakter waar je U tegen zegt.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-36 van 37 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 37 producten Terug naar boven

De filosofie van Audo Copenhagen

De filosofie van Audo Copenhagen is dat zij de wereld beter, minder ingewikkeld en een beetje mooier willen maken. Dit doen zij door samen te werken met super getalenteerde ontwerpers. Samen met hen maken zij de mooiste objecten, die moeten worden gekoesterd voor nu en altijd. Het bijzondere aan dit merk is dat Audo Copenhagen ernaar streeft om hoge kwaliteit design te produceren met een frisse Scandinavische uitstraling. Bij Audo Copenhagen zijn ze geobsedeerd met het toepassen van slimme oplossingen op het moderne leven. Het doel is dan ook om mooie objecten te maken voor dagelijks gebruik. Door ‘out of the box’ te denken lukt het Audo Copenhagen keer op keer om nieuwe combinaties in vorm, functie, materiaal en esthetiek te creëren. Design van Audo Copenhagen is niet alleen prachtig om naar te kijken maar tevens bijzonder functioneel – en altijd origineel. Dit is ook terug te zien in de Audo Copenhagen salontafels, bijzettafels en eettafels.

Een Audo Copenhagen tafel voor (bijna) elke plek in huis

Zoals gezegd is de collectie tafels die we bij Audo Copenhagen vinden ontzettend breed en is er dus echt voor ieder wat wils. Maar ook voor wie juist niet goed weet wat ‘ie wil is de collectie van Audo Copenhagen geschikt. Zo is er de Snaregade Round tafel 140 die zich gemakkelijk in zijn omgeving mengt. Deze tafel past dan ook in ieder interieur. Het bijzondere aan deze tafel is dat het onderstel genoeg ruimte heeft voor je benen en stoelen. Het maakt niet uit of je groot of klein bent, want iedereen past aan deze tafel! Je kunt er dus zeker van zijn dat deze tafel in de smaak zal vallen bij je gasten. Op zoek naar een kleiner exemplaar? Een bijzettafel waarmee je alle kanten op kunt is de Androgyne bijzettafel Ø40. Het bijzettafeltje heeft een stevige basis waardoor hij wel tegen een stootje kan. Dit unieke tafeltje mag je niet onderschatten. Je plaatst hem naast je bed, je bank of op de veranda. De Audo Copenhagen tafels voelen zich overal thuis!

Audo Copenhagen tafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Audo Copenhagen. Dat betekent dat wij elke Audo Copenhagen tafel kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Audo Copenhagen tafel en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Audo Copenhagen tafel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.