Audo Copenhagen Tearoom

De Audo Copenhagen Tearoom serie straalt een en al luxe en elegantie uit. Toen Nick Ross de simpele massieve vormen ontwierp, had hij exclusieve hotels en clubs voor ogen. Toch staan deze meubels natuurlijk ook mooi in huiselijke sferen met een chique uitstraling. De Tearoom Lounge Swivel fauteuil van Audo Copenhagen is een moderne vertaling van de Willow Chair die Charles Rennie Mackintosh in 1904 voor de Willow Tearoom in Glasgow ontwierp. Waar het originele ontwerp grotendeels van staal was en dus eerder een sculptuur was dan een comfortabel meubelstuk, heeft Nick Ross er een comfortabele versie van weten te maken. Een prettige stoel die je een geborgen gevoel geeft en je ineens doet verlangen naar kreeft, kaviaar en champagne. Of naar een kopje thee in een mooi klein kopje dat je drinkt met je pink hoog in de lucht. Als het maar klasse uitstraalt.

Maak kennis met Audo Copenhagen

De designmerken MENU en by Lassen hebben hun krachten gebundeld en gaan met het bestaande productassortiment verder onder de nieuwe merknaam Audo Copenhagen. Een collectie vol meubels, lampen en accessoires met een Deens karakter waar je U tegen zegt.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Audo Copenhagen: Scandinavisch en stijlvol

Dit Deense merk ontwerpt vanuit een verlangen de wereld beter te maken, minder gecompliceerd en net wat leuker om in wakker te worden. Een mooie filosofie die Audo Copenhagen zelf als simpel omschrijft. Als je een kijkje neemt in hun uitgebreide assortiment ga je inderdaad geloven dat dit effect simpel te behalen is. De producten uit de collectie zijn tot stand gekomen in samenwerking met super getalenteerde ontwerpers van over de hele wereld. Het zijn allemaal mooie items om nu te koesteren en die je in de toekomst ook zal blijven koesteren, de Audo Copenhagen fauteuils zijn daar een goed voorbeeld van. Audo Copenhagen focust zich op mooie objecten met slimme oplossingen voor dagelijks gebruik die altijd weer perfect passen in de Scandinavische sfeer en woonstijl.

Comfort in het Tearoom zitmeubilair

Alle meubelstukken uit deze serie zijn leverbaar in verschillende materialen en kleuren. Dat geldt ook voor de Tearoom Sofa bank. Je kunt dus kiezen welke sfeer deze bank met zijn ronde vormen in jouw ruimte uitstraalt. Kies bijvoorbeeld voor de Savanna uitvoering, die wat meer bescheiden en tijdloos is, of de City Velvet die extravert en uitgesproken is. Om in het midden uit te komen, zou je ook voor een combinatie kunnen gaan door bijvoorbeeld de Tearoom fauteuil in de andere stof naast de bank te zetten. Welk(e) bank, stoel of materiaal je ook kiest, je zal in ieder geval lekker zitten. Ook de binnenkant is namelijk met zorg ontworpen met als doel de meubels zo comfortabel te maken dat ze een humeur opwekkend effect zullen hebben op iedereen die plaatsneemt.

Audo Copenhagen Tearoom bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Audo Copenhagen. Dat betekent dat wij alle producten uit de Audo Copenhagen Tearoom collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.