Audo Copenhagen TR Bulb

Designer Tim Rundle ontwierp de verlichting uit de Audo Copenhagen TR Bulb collectie voor een wel heel specifieke doelgroep: de zogeheten ‘urban nomads’. Dit zijn de mensen die regelmatig verhuizen waarbij ze van stad naar stad trekken. Volgens Rundle vroeg deze nieuwe trend om een nieuw soort verlichting. Verlichting die makkelijk meerdere verhuizingen overleeft en daarnaast ook niet te veel technische expertise en tijd vereist tijdens het installeren van de lampen. Het meest elementaire ontwerp uit deze collectie is de TR Bulb hanglamp mat. Je hoeft wat ons betreft echter helemaal geen urban nomad te zijn om van de minimalistische Audo Copenhagen TR Bulb hanglamp te genieten. Het minimalistische, Scandinavisch ogende ontwerp doet het namelijk goed in bijna alle ruimtes.

Maak kennis met Audo Copenhagen

De designmerken MENU en by Lassen hebben hun krachten gebundeld en gaan met het bestaande productassortiment verder onder de nieuwe merknaam Audo Copenhagen. Een collectie vol meubels, lampen en accessoires met een Deens karakter waar je U tegen zegt.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

Over Audo Copenhagen

Bij Audo Copenhagen draait het om maar één ding: de wereld een stukje mooier maken door het ontwerpen van minimalistisch en innovatief design. Om dit te bereiken is het belangrijk dat er een regelmatig een frisse wind waait door het bedrijf. Daarom werkt Audo Copenhagen vaak samen met verschillende creatieve geesten waaronder veel designers en architecten. Om er zeker van te zijn dat deze creativiteit samengaat met een hoogwaardige kwaliteit, worden de items van Audo Copenhagen gemaakt door echte vakmensen. Dit zijn meestal lokale producenten die jarenlange ervaring hebben met het vervaardigen van één specifieke productsoort. Op zo’n manier kun je er zeker van zijn dat de lampen van Audo Copenhagen altijd ontdaan zijn van onnodige poespas en voorzien zijn van een tijdloos design waarvan je dankzij de hoogwaardige kwaliteit van de lampen nog jarenlang plezier kunt hebben.

Audo Copenhagen TR Bulb lampen in alle soorten en maten

Wil je jouw verlichting naar een hoger plan tillen? Dan denken we dat je aangenaam verrast zult worden door de TR Bulb Suspension Frame hanglamp mat. Deze enorme hanglamp wordt gesierd door dezelfde minimalistische bollen als de TR Bulb hanglamp, maar biedt dan plaats aan maar liefst vier van deze exemplaren. Met zijn lengte van 125 centimeter is hij dan ook prima in staat om een grote dinertafel te voorzien van genoeg licht. Houd je het liever iets kleiner? Dan zal je waarschijnlijk meer voelen voor de TR Bulb Low tafellamp mat of de wat hogere TR Bulb High tafellamp. Deze exemplaren zijn voorzien van dezelfde lichtbol, maar hebben een extraatje gekregen: de voet van deze tafellampen is namelijk gemaakt van écht marmer. Zo staan de tafellampen uit de Audo Copenhagen TR Bulb collectie er extra stevig bij.

Audo Copenhagen TR Bulb bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Audo Copenhagen. Dat betekent dat wij alle producten uit de Audo Copenhagen TR Bulb collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.