Audo Copenhagen vazen

Zin om de bloemetjes buiten te zetten? De vazen van Audo Copenhagen zijn stijlvol en gemakkelijk te combineren. De vazen hebben vaak een minimalistisch ontwerp van moderne materialen. De collectie vazen van Audo Copenhagen is erg breed en varieert dan ook van glazen tot betonnen vazen. Maar hoe erg de vazen ook verschillen, één ding is zeker: met een Audo Copenhagen vaas til je je interieur naar een hoger niveau. Kijk maar eens naar de Kubus Flora vaas. Deze vaas valt vanwege haar formaat meteen op. Je kunt de vaas op een tafel of dressoir zetten, maar Flora is ook groot genoeg om op de grond te worden geplaatst. Bovendien passen in Flora de allergrootste boeketten bloemen. De vaas is bescheiden en elegant, maar laat toch een grootse indruk achter. Ook de Echasse vaas medium is een bekend designstuk. Kies voor groot of klein en plaats de design vazen op jouw favoriete plek!

Maak kennis met Audo Copenhagen

De designmerken MENU en by Lassen hebben hun krachten gebundeld en gaan met het bestaande productassortiment verder onder de nieuwe merknaam Audo Copenhagen. Een collectie vol meubels, lampen en accessoires met een Deens karakter waar je U tegen zegt.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-15 van 15 producten Sorteren op 1-15 van 15 producten Terug naar boven

De mooiste vazen vind je bij Audo Copenhagen

Bij Audo Copenhagen kleuren de ontwerpers niet binnen de lijntjes, maar volgen zij hun eigen pad. Het merk werkt samen met verschillende ontwerpers. Deze ontwerpers komen misschien vanuit de hele wereld, maar hebben allemaal een duidelijke ontwerptaal: de Scandinavische. Het merk is dan ook bekend door hun Scandinavische stijl die vorm en functie met elkaar combineert. Door het out of the box denken lukt het Audo Copenhagen keer op keer om een vernieuwend ontwerp te maken op het gebied van vorm, functie, materiaalgebruik en esthetiek. Design van Audo Copenhagen is dus niet alleen fijn om naar te kijken, maar ook fijn in het gebruik. Wat jouw persoonlijke stijl ook is, voor een vaas van Audo Copenhagen is er altijd plek in huis, in ieder interieur.

Een design vaas van Audo Copenhagen

Zoals vele ontwerpen van Audo Copenhagen zijn ook de vazen van het design merk op en top Deens design. De Audo Copenhagen vazen zijn modern en elegant, en combineren eenvoudige vormen met tijdloze materialen. Maar dat niet alleen: de vazen het Deense merk zijn ook nog eens multifunctioneel! Zo zijn er accessoires verkrijgbaar om het meeste uit jouw Audo Copenhagen vaas te halen. Zo kun je met de wandsteunen van het merk de vazen aan de muur bevestigen. Op deze manier kun je jouw favoriete vaas ook aan de wand hangen als je wat minder plek hebt of als je dat gewoon mooier vindt. Ga bijvoorbeeld voor de Kubus Lolo vaas of Kubus Lily vaas. De vazen zijn aan de muur minstens net zo mooi. Een ideale oplossing voor wie naar wat afwisseling zoekt.

Audo Copenhagen vazen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Audo Copenhagen. Dat betekent dat wij elke Audo Copenhagen vaas kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Audo Copenhagen vaas en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Audo Copenhagen vaas, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.